GASTRO

Hell's Kitchen stiže u Hrvatsku! Tko će biti domaći Gordon Ramsay?

Vijest koja je oduševila ljubitelje ove kultne, britanske emisije
Uzbudljiva televizijska emisija i jedan od najpoznatijih kulinarskih formata napokon dolazi u Hrvatsku pod imenom "Hell's Kitchen Hrvatska," objavio je RTL, oduševivši pritom ljubitelje kulinarske zabave. Natjecatelji već mogu započeti svoje prijave za ovu jedinstvenu priliku koja će im omogućiti da uče od Toma Gretića, jednog od najcjenjenijih hrvatskih kuhara, i to tijekom cijelog trajanja ovog showa. A glavna nagrada? Impresivnih čak 30.000 eura!

Originalna emisija "Hell's Kitchen" potječe iz Velike Britanije i stvorena je pod licencom ITV-a. U njoj, perspektivni kulinarski entuzijasti sudjeluju u različitim izazovima i eliminacijama pod strogim okom karizmatičnog glavnog kuhara koji ih usmjerava, nagrađuje ili kažnjava, te konačno odlučuje njihovu sudbinu. U britanskoj verziji ovog showa, taj kuhar je slavni Gordon Ramsay. Natjecatelji će biti podijeljeni u dva tima, simulirajući rad pravog restorana. Štoviše, živjet će zajedno u neposrednoj blizini, a kamere će zabilježiti njihove privatne trenutke i međusobne odnose. Svaka epizoda predstavit će nove izazove koji će testirati njihove kulinarske vještine, kreativnost i brzinu, a to uključuje pripremu više sljedova večere za stvarne goste koji dolaze u restoran, i očekuju samo najbolje. Na kraju obroka, poraženi tim mora nominirati jednog člana za eliminaciju, a glavni kuhar donosi konačnu odluku o tome tko ostaje, a tko napušta show.

Tom Gretić  - Hrvatski Gordon Ramsay

Popularnost ovog formata očituje se u milijunima obožavatelja diljem svijeta, čak šest nominacija za Emmy nagrade te naposljetku -  lanac restorana "Hell's Kitchen" otvorenih širom svijeta pod okriljem samog Gordona Ramsaya. U Hrvatskoj, voditelj ove uzbudljive avanture bit će Tom Gretić, iznimno omiljeni chef čije kulinarsko umijeće je oblikovano u brojnim restoranima kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Nekoliko je puta proglašen najboljim hrvatskim kuharom, a 2015. godine postao je prvi kuhar iz Hrvatske koji je pripremao jela u jednom od najprestižnijih svjetskih restorana, Ikarusu, smještenom unutar Hangara-7 u Salzburgu. S njim na čelu, "Hell's Kitchen Hrvatska" garantira sjajan provod i kulinarske izazove koji će oduševiti baš sve. Više informacija stiže uskoro!
Foto: imDB, Instagram
Objavljeno: 27.09.2023. u 09:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p