GASTRO

Hrvatski chefovi i danas trebaju vašu pomoć kako bi nastavili kuhati u Petrinji za one koji su izgubili dom!

Inicijativa koja nam je zasuzila oči, a kojoj možete pomoći i vi!

Jučerašnji razorni potres na području Sisačko-moslavačke županije Petrinju, Sisak, Glinu i okolicu bacio je na koljena, ali zato u tren oka na noge podigao cijelu Hrvatsku koja nije oklijevala niti minute kad je u pitanju pomoć. Potaknuti time, inicijativa Chef kuha doma bez razmišljanja zaputila se u Petrinju gdje ekipa kuha za unesrećene, ali kako nastavili s time sada trebaju vašu/našu pomoć!

'Dragi naši, ovo što znamo to i radimo, kuhamo! Za sve žrtve potresa dati ćemo sve od sebe kako bi im pomogli. Ako želite biti dio naše humanitarne akcije, novčane donacije možete uplatiti na br. računa HR0825030071110003852! Vašom novčanom donacijom pomažete nam da kupimo namirnice pomoću kojih ćemo pomoći onima kojima je ta pomoć danas najpotrebnija. Hvala vam! Vaši chefovi!' – stoji u posljednjoj Instagram objavi inicijative Chef kuha doma, što znači da su potrebne donacije hrane kako bi ljudi pogođeni potresom i dalje imali tople obroke.Ono što je potrebno donirati je hrana, ali moguća je i novčana pomoć na sljedeći broj računa - HR0825030071110003852

Također, svi profesionalni kuhari koji to žele, mogu se priključiti ovoj akciji. 'Svi kuhari koji mogu doći u Petrinju i pomoći kuhati molim vas da se javite Ivanu na broj mobitela +385 98 173 6880! Chefovi trebamo vas!' - napisali su Chefovi na službenom Facebook profilu.

Danas u jutarnjim satima dva kamiona donacija već su krenula za Petrinju, a sve informacije oko novih lokacija prikupljanja hrane pratite na službenoj Chef kuha doma Instagram ili Facebook stranici!

Foto: Instagram, Facebook/Chef kuha doma
Objavljeno: 30.12.2020. u 10:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p