GASTRO

Hvar je dobio novi hram gastronomije

Nekoć kultni restoran ponovno otvorio svoja vrata
Lucullus Hvar 
dolaskom srpnja, mnogi će od nas migrirati u južnije krajeve, s blaženim smiješkom na licu i plažom u vidokrugu kao jedinim zahtjevom. Jedno od najpopularnijih odredišta na hrvatskoj obali i ove će godine zasigurno biti obavezna postaja mnogih, a za posjet prekrasnom Hvaru odsad imamo i novi razlog. 

Lucullus, nekoć kultni hvarski restoran, ove je godine dobio novo vodstvo, a iskusnom managementu želja je restoranu vratiti staru slavu. Ugostiteljski tim na čelu s Anthonyem Juricom u svom portfelju ima dva restorana na Lastovu, dok su na Hvaru prepoznali potrebu za drugačijim konceptom od onog tradicionalnog te uspješno otvorili Asian Food Spice i W Burger & Steak.
 
Lucullus Hvar
Današnji Lucullus prati svjetske gastronomske trendove. Kuhinju vodi chef Tonino Cataldo (Manchester, UK) koji je svoja znanja stjecao i vještine brusio u restoranima s Michelin zvjezdicama od Londona preko Hong Konga i Singapura pa sve do Dubaija.
 
Lucullus danas nudi suvremeni koncept restorana koji gastronomski doživljaj stavlja na prvo mjesto i oko toga ne pristaje na kompromise. Osnovu kuhinje čine svježe lokalne namirnice, ali prezentirane na drugačiji način. Pristup karti jela reflektira moderno promišljanje gastronomije i stoga je ona kratka, ali se sastoji od pomno osmišljenih ribljih i mesnih delikatesa.
 
Lucullus Hvar 
Lucullus je ponovno postao hram gastronomije koji svojim gostima pruža jedinstveno iskustvo. Smješten unutar nadaleko poznatog hvarskog starog grada, ovaj kultni restoran će oduševiti nepca i najzahtjevnijih gurmana.
 
Lucullus Hvar 
Lucullus Hvar 
Lucullus Hvar 
M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 28.06.2016. u 12:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p