GASTRO

Hvarski restoran koji obožava i Beyonce

Skriveni dragulj spaja gastronomiju i glazbu

Onog trenutaka u kojem siđete s katamarana i zakoračite na hvarsku rivu gotovo je sigurno da će vas obuzeti ljubav koja se neće tako lako prekinuti. Teško da ćete susresti osobu koja se nakon ovog početnog zaljubljivanja u najsunčaniji hrvatski otok nije vratila.

Ono što je sigurno jest da se sa svakom novom sezonom Hvar trudi poboljšati svoju, već ionako bogatu, turističku ponudu. Tome se ove sezone priključio i skriveni gastronomski dragulj otoka, ujedno i vodeći restoran u gradu Hvaru - Passarola. Sa svojim luksuznim uređenjem, zakriven zidinama isklesanim od 500 godina starog bračkog kamena, intimnom atmosferom i tradicionalnim dalmatinskim specijalitetima osvježenim modernim načinom pripreme te najkvalitetnijim domaćim i svjetskim vinima, Passarola će kroz period od 22. do 26. lipnja svoje posjetitelje dodatno veseliti.

Naime, restoranom će nekoliko dana odzvanjati opojne jazz note banda Jazzybirds, koji od 2011. godine ne prestaje nastupati zahvaljujući svojim obradama legendarnih rock klasika. Sastavljen od pet članova - Sak-San, Drumbo, Bass’ter, Pianorky i Trilulah, band broji mnoge uspješne jazz obrade klasika poput ‘Sweet Child O’Mine’, ‘Summertime’, ‘Basket Case’ i drugih.

Planirate li posjet Hvaru, svakako dodajte ovu elegantnu tradicionalnu oazu na popis mjesta koja morate posjetiti.

M.M.

Objavljeno: 21.06.2014. u 16:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p