GASTRO

Ideš i piješ: manifestacija u kojoj šećete i isprobavate lokalna vina nešto je što se ne propušta!

Genijalna manifestacija koja će potaknuti na aktivnost i one najljenije!

Tko kaže da kraj ljeta mora biti monoton i jednostavno dosadan? Oko nas se nalazi pregršt sjajnih aktivnosti i manifestacija koje garantiraju sjajan provod, a jedna od njih je i zanimljiv koncept 'Ides i piješ'. O čemu je točno riječ, otkrijte u nastavku!

Baš kao što i samo ime kaže, 'Ideš i piješ' jednodnevna je wine and walk manifestacija, a u kojoj u šetnju od 12 kilometara imate priliku degustirati brojna vina slavonskog područja. Osim vina, na ovoj zanimljivoj šetnji možete isprobati i slavonske slastice, ali i craft gin, kao i craft pivo. Kakav je to posjet Slavoniji bez degustiranja domaće rakije, stoga i ovo tradicionalno piće, domaće proizvodnje, možete isprobati. Definitivno je riječ o zanimljivom načinu provođenja slobodnog vremena, kao i šetnji u kojoj će sigurno uživati i najveći mrzitelji fizičkih aktivnosti. Šetnje su formirane u grupama te svaka starta iz jednog od četiri lokalna kafića te je na raspolaganju domaćin, odnosno vođa puta koji cijelo vrijeme šetnje održava besprijekornu atmosferu.

Kotizacija iznosi 300 kuna te osim još jedne sjajne avanture, dobijete i nekoliko suvenira koji će sigurno nakon nekog vremena postati draga uspomena na ovo jedinstveno iskustvo. Posljednja manifestacija bila je organizirana prošli vikend (27.08), no nadamo se da nećemo morati dugo čekati za novo uživanje u okusima Slavonije, njezinih prirodnih ljepota i benefitima ovakve fizičke aktivnosti. Svi detalji su na službenoj stranici, stoga budite u niskom startu kada se ponovno otvore prijave!

Foto: Instagram
Objavljeno: 31.08.2022. u 15:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p