GASTRO

Imamo recept za najpopularniji Starbucksov Frappuccino koji s lakoćom možete napraviti kod kuće!

Recept koji nas je oduševio na prvu!
Veliki obožavatelji najpopularnijih kava na svijetu - onih iz Starbucksa, zasigurno su već kušali njihov najpopularniji frappuccino - Cinnamon Roll Frappuccino koji je već godinama najprodavaniji napitak u Starbucks prodavaonicama diljem svijeta. A s obzirom na to da u Lijepoj Našoj nemamo mogućnost često uživati u ovom ukusnom napitku, odlučili smo ga rekreirati kod kuće.

I dok sam Starbucks velikodušno dijeli recepte za pripremu svojih kava, one uglavnom podrazumijevaju korištenje drugih Starbucks artikala, poput posebnih sirupa i krema s okusom koje također ne možemo tako lako nabaviti. Stoga smo odlučili eksperimentirati s dostupnim receptima koje nude lako nabavljive alternative, i nakon nekoliko pokušaja pronašli smo onaj savršeni! Ono što bi vam se moglo posebno svidjeti jest činjenica naš Cinnamon Roll Frappuccino ne sadrži kavu, stoga ga bez brige možete poslužiti i vašim mališanima. Ovo piće bit će savršen hladni napitak za nadolazeće toplije dane, a njegov jednostavan recept potražite u nastavku članka.

 
Sastojci:

150 grama sladoleda od vanilije
Cimet
1 žlica ekstrakta vanilije
1 žlica arome vanilije
Šlag
Led
200 ml mlijeka
5 kockica leda
 
Upute:

Izvadite blender i pripremite veliku čašu ili upotrijebite Starbucks šalicu! Sladoled u vanilije stavite u blender i dodajte mlijeko i led. Blendajte 10ak sekundi i dodajte cimet, aromu vanilije i ekstrakt vanilije. Svoj Frappuccino poslužite u čaši te ukrasite šlagom i cimetom.  U slast!
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.02.2023. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p