GASTRO

Istok Zagreba bogatiji za novu slatku adresu

Jeste li već posjetili Holy Crêpe?
Holy Crepe 
Kako bi život izgledao bez šećera, ne usuđujemo se ni pomisliti, a kakva bi Zagreb bio metropola bez svih svojih slatkih kutaka, ponekad se zapitamo i sami. Srećom, o manjku ljupkih lokala po mjeri sladokusaca ne moramo brinuti, a za jedan takav odnedavno je bogatiji istočni dio grada.

Holy Crêpe se smjestio u Bukovačkoj 23, tik do Maksimira, i kao svoju specijalnost odabrao je omiljene palačinke. Iza simpatične palačinkarnice koja je u kratkom vremenu zadobila sjajne komentare, krije se mladi par kojeg je na otvaranje Holy Crêpe inspirirala ljubav prema ovoj deliciji. Nakon nekoliko mudrih poduzetničkih procjena, potaknuti velikom popularnošću palačinki, vrata slatke adrese su se otvorila prije nekoliko mjeseci, na radost svih.

Holy Crêpe u svom malom, toplom interijeru u ponudi ima slatke i slane palačinke te one američke. Veliku pažnju vlasnici posvećuju kvaliteti sastojaka, pa se oni tako većinom uvoze iz SAD-a i Njemačke. Primjerice, ovdje ćete uz američke palačinke dobiti pravi javorov sirup iz SAD-a, kako bi one bile najbliže originalu. Od slanih su palačinki trenutno u ponudi samo dvije vrste – kombinacija sira i šunke te sira i pršuta, no u budućnosti će se i ova slana strana jelovnika puniti. Ako već niste posjetili Holy Crêpe, ovaj vikend je idealan za degustiranje!
 
Holy Crepe 
Holy Crepe 
Holy Crepe 
Holy Crepe 
Holy Crepe 
M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 05.09.2015. u 12:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p