GASTRO

Jarun uskoro postaje prava Gastro oaza koja uz sjajna glazbena imena slavi pokretnu gastronomiju!

Jedinstvena manifestacija koju ne smijete propustiti

Na jarunskom jezeru od 1. do 5. srpnja održava se jedinstvena manifestacija koja slavi pokretnu gastronomiju. Na jarunskom jezeru, na prostranoj livadi pokraj kultnog kluba Aquarius, u sklopu prvog izdanja Food Truck Festivala naći će se osam kamiona različitih veličina i oblika, iz kojih će se širiti mirisi fine hrane i u kojima će se točiti osvježavajuća pića. Iako su se food truckovi do sada pojavljivali tek tu i tamo po glazbenim i festivalima hrane, nikada ih se još nije našlo više na istom mjestu. Sve do sada!

Posjetitelji će tako moći uživati u roštilju, burgerima, wrapovima, vege, smoothijima, slasticama i sladoledu food truckova BarbaQ, Munchy, Apululu, Happy Bike i Ben & Jerry's, dok će žeđ gasiti pivom iz Pivovare Medvegrad, Astoria vinom, proseccom i Aperol Spritzom, šarenim koktelima Hendricks trucka, Jack Danielsom i Pelinkovcem sa centralnog truck bara. No, osim dobre hrane Mjuza na kotačima predstavlja live svirke bendova u 3 bloka s početkom svakog dana Festivala od 19 sati. Tako ćete imati priliku uživati u sjajnim izvedbama Ljetnog kina, Joe Pandur Organic3sa feat Nikola Marjanović, Public Hit Factory Orchestra, Scifidelity Orchestra, Azil Jazz Trio live i mnogih drugih.

I najmlađa publika uživati će u sjanom programu za klince i klinceze powered by EX-ALTO koji uključuje razne interaktivne radionice, edukativne i sportske sadržaje te mnoštvo izazova među kojima će baš svatko pronaći nešto za sebe. Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-eva , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a potpuni program i raspored događanja, kao i sve obavijest pratite na službenoj Facebook i Instagram stranici!

Foto: PR
Objavljeno: 30.06.2020. u 11:07
Tagovi: Zagreb, ljeto, festivali

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p