GASTRO

Jedan se preslatki svijet krije iza ovih splitskih vrata

Adresa kao iz bajke
odmah iza
Kada pomislite na Insta worthy mjesto, što vam prvo padne na pamet? Šarenilo, ružičasta boja, pregršt detalja, inspirativnih poruka na zidovima? Dekadentne tople čokolade, ružičaste limunade? Lampice, ruže i pastelni sljezovi kolačići? Ako se sve ovo uklapa u vašu viziju mjesta iz bajke, tada vam moramo reći kako se vaš raj krije u Splitu.

Splitski kafić koji je doslovno okupirao Instagram prepoznat ćete po ružičastom biciklu ukrašenom ružama i balonima, a jednom kada kročite u Odmah iza, spoznat ćete kako su oni tek uvertira u ono što vas čeka u interijeru i preslatkom dvorištu. Zidovi ispunjeni detaljima, slikama, okvirima, cvijećem i balonima, miks različitih stilova koje povezuje velika doza chica, meni s toplim čokoladama ukrašenim slatkišima, kavom i Rose Lemonadeom, kao i vlasnica Ivana Marinović koja se krije iza ove splitske fotogenične oaze, čine ovo mjesto vrlo dragim Splićanima, a vjerujemo i svima koje će put tek nanijeti u dalmatinski grad. 


 

Objavu dijeli Odmah Iza (@odmahiza)


Velika posvećenost detaljima u šarmantnom kafiću zasluga je upravo vlasnice, koja je pomnim uređenjem, koje prilagođava godišnjim dobima, kreirala mjesto na koje je teško ostati ravnodušan. Ako vam dovoljan razlog za posjet Odmah iza nisu Kinder, Oreo, Karamel i Raffaello vruće čokolade, praline koje se dobiju uz Julius Meinl kavu, Cinnamon dolce latte ili spomenuta Rose lemonade, vjerujemo da će ljetna terasa svakako biti. Odmah iza potražite na adresi Poljana Tina Ujevića 7.

 

Objavu dijeli Odmah Iza (@odmahiza) 

Objavu dijeli Odmah Iza (@odmahiza)


 

Objavu dijeli Odmah Iza (@odmahiza)


 

Objavu dijeli Odmah Iza (@odmahiza)


 

Objavu dijeli Odmah Iza (@odmahiza)


Foto: Instagram
Objavljeno: 03.04.2018. u 10:37
Tagovi: split, kava, kavana

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p