GASTRO

Jedini zagrebački Michelinov restoran sada nudi i vrhunska dnevna jela, burgere te ‘signature’ štrukle koja morate probati!

Velike novosti iz “Noela”
Zagrebački restoran koji je već itekako dobro poznat javnosti po svojoj iznimnoj kvaliteti i dakako, Michelinovoj zvjezdici, "Noel," najavio je uzbudljive novitete koji će zasigurno razveseliti gastro entuzijaste. Naime, 29. kolovoza restoran je lansirao svoj novi, dnevni meni, a ova ambiciozna promjena ima za cilj ponuditi gostima još više mogućnosti za uživanje u kreativnim jelima s vrhunskim okusima, a koja nose potpis renomiranog chefa Brune Vokala.
 
Do sada ste u ‘Noelu’ mogli uživati samo u večernjem meniju, a njihov najnoviji potez definitivno podiže ljestvicu ponude koja će sada uključivati izbor od jednog dnevnog jela i salate, ‘signature’ štrukli te tri različite vrste burgera. Dnevno jelo i salata bit će dostupni isključivo za ručak, dok će gosti tijekom cijelog dana moći naručiti njihov proslavljeni burger i jednako obožavane štrukle. Sva jela bit će pripremljena koristeći najkvalitetnije namirnice kako bi svakom gostu pružila autentično gastronomsko iskustvo. Osim toga, "Noel" će surađivati s popularnom dostavnom platformom Wolt kako bi omogućili široj publici pristup njihovim izvanrednim jelima. Gosti koji ipak preferiraju osobni dolazak moći će to učiniti na adresi Popa Dukljanina 1.
 
 
Jedinstveno “Noel” iskustvo
 
"Noel," smješten u srcu Zagreba, već je značajno etablirao svoj ugled kao prvi i jedini restoran u Zagrebu s Michelinovom zvjezdicom. Restoran se ističe svojim modernim uređenjem, ugodnim osvjetljenjem i trendovskim namještajem, pružajući gostima izvanredno iskustvo uživanja u hrani. Inspirirajući se bogatom hrvatskom kuhinjom, kao i francuskim i talijanskim utjecajima, "Noel" kombinira ukusna jela s vrhunskom uslugom i pažljivo odabranim vinima. Stoga, ako još niste degustirali specijalitete s potpisom chefa Vokala, pravo je vrijeme da rezervirate svoje mjesto i uživate u novim okusima koji ne prestaju oduševljavati zadovoljne goste. 

Foto: Instagram
Objavljeno: 31.08.2023. u 09:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p