GASTRO

Jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom otvara jedinstveni burger bar koji će nuditi najbolje burgere u gradu!

Jedva čekamo
Nakon što je stekao ugled kao jedini restoran u Zagrebu s prestižnom Michelinovom zvjezdicom, restoran Noel se sprema ponuditi nešto sasvim novo svojim gostima - jedinstveni burger bar koji će očarati nepce i osvojiti srca. Nedavno smo izvijestili kako je Noel, nositelj Michelinove zvjezdice, odlučio proširiti svoju ponudu i omogućiti gostima da uživaju u njihovim ukusnim kreacijama tijekom cijelog dana, a sada s veseljem najavljujemo njihov sljedeći korak - otvaranje prestižnog burger bara.

Burger bar, koji će službeno otvoriti svoja vrata početkom studenog, bit će smješten na novoj lokaciji na Iblerovu trgu, dodatno obogaćujući gastronomsku scenu Zagreba. Unatoč opuštenoj atmosferi, Noel’s burger bar zadržat će visoku kvalitetu i strast prema vrhunskim namirnicama koju je restoran već dokazao nebrojeno puta. Iako će se ponuda bazirati na hamburgerima, Noel obećava da će sastojci biti najfiniji i najkvalitetniji. Planiraju ponuditi nekoliko različitih burgera s potpisom chefa Brune Vokala, uz naravno obvezne prateće krumpiriće i osvježavajuće napitke. Koncept je jednostavan - "burgers to go", ali također će biti dostupni stolovi za one koji žele uživati u svojem burgeru na licu mjesta.
 
Noel, koji se već istaknuo kao jedan od najboljih restorana u Zagrebu, dobio je svoju Michelinovu zvjezdicu još 2019. godine. Ovo novo proširenje ne samo da će zadovoljiti ljubitelje burgera u Zagrebu već će i podići ljestvicu kvalitete u svijetu brze hrane. Michelinov svijet vrhunske gastronomije tako će se proširiti na još jedan kutak Zagreba, i pretvoriti ga u neodoljivo odredištem za sve ljubitelje dobre hrane. Sve novosti pratite ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 15.09.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p