GASTRO

Jedinstvena tematska večera ponovno u Dubravkinom putu

Tajnovito gastro iskustvo kojem ćete htjeti prisustvovati
Dubravkin put
R
enomirani zagrebački restoran Dubravkin put po šesti će put biti poprište nekonvencionalnog gastro iskustva. Nova konceptualna večera u valu je, naime, na rasporedu 9. studenog.


Pitate li se što je zapravo večera u valu odgovor je osigurala sama chefica Priska Thuring: ''Jednom mjesečno u izdvojenoj prostoriji Val restorana Dubravkin put održava se večera za maksimalno 18 osoba. Svaka večera ima svoju tematiku koja za sve goste ostaje tajna do samog početka večere. Apsolutno sve, od hrane, pića, scenografije, postave stola, pa čak i glazbe u skladu je s odabranom temom večere. Kuhinja, konobari, sommelier, voditelji … Svi se uvijek nanovo veselimo ovim večerama. To je večer za koju se spremamo svi zajedno, gdje našoj kreativnosti nema kraja. Posebno me veseli kada u kuhinji vidim i osjetim želju za kreiranjem nečega novoga, nečega što do tada nitko nije napravio.''

dubravkin put
Dubravkin put je 2015. godine proglašen najboljim restoranom grada Zagreba, a od dolaska nove šefice kuhinje Priske Thuring restoran konstantno doživljava svoj preporod te konstantno diže ljestvicu u kvaliteti hrane, servisa, ali i kreativnosti. Večera u valu upravo je jedan takav primjer kreativnosti i unaprijeđena ugostiteljske ponude glavnoga grada.

Samo neke od do sada odrađenih tema bile su Šuma striborova, gozba, Japan i cirkus, a koja će biti sljedeća tema možete otkriti samo rezervacijom jednog od limitiranih mjesta na raspolaganju.

dubravkin put
Foto: PR
Objavljeno: 21.10.2016. u 12:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p