GASTRO

Jedna od najboljih zagrebačkih pizzeria odsad i u Splitu

Omiljena O'Hara predstavila zanimljiv koncept na novoj adresi
ohara split
M
alo tko ne zna za zagrebačku pizzeriju O'Hara. Ubrajana u najbolje hrvatske restorane, već godinama drži status najbolje pizze u Zagrebu, što će zasigurno potvrditi svatko tko je okusio O'Harinu slavnu Napoletanu.


U istim će božanstvenim okusima odsad moći uživati i Splićani jer je O'Hara Split otvorila svoja vrata na adresi Kopilica 24. Sjajni je i predani tim novu splitsku priču započeo s, kako kažu, majkom svih pizza Margheritom, kojom žene naglasiti "kvalitetu svog napolitanskog tijesta, poma i mozzarelle", a ponuda će se u narednom periodu obogatiti raznim napolitanskim pizzama, lazanjama, panuozom, novim Burgerom Napoletanom i inim specijalitetima. Zanimljiva će svakako biti i pizza sa salamom crne slavonske svinje, sušene dimljene obrazine, čvaraka i slanine čime će se spojiti Dalmacija i Slavonija.

Uz svoje specijalitete autorski tim O'Hare će u Splitu predstaviti i interesantan koncept u sklopu kojeg se gosta neće poslužiti već će on sam stvarati interakciju s pizzaiolom, sudjelovati u izradi svoje pizze, te će cijelo iskustvo posjete O'Hari protjecati u iznimno opuštenoj, domaćoj atmosferi. Sve novosti vezane za O'Haru Split pratite na službenom Facebooku.

o hara split
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 01.06.2017. u 09:43
Tagovi: hrana, split, Pizza

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p