GASTRO

Jedna posve drugačija radionica kuhanja!

Novi gastro-arhitektonski projekt
Gastro radionice
O
držana je posebna radionica kuhanja na temu Božićni domjenak u organizaciji arhitektonskog ureda DAR 612 u suradnji s Majom Brekalo (Delicious and healthy by Maya) i Majom Danicom Pečanić (Food photography).

Radionica je zamišljena kao uvod u kontinuirani projekt u kojem DAR 612 želi predstavljati prostore koje projektira i izvodi na drugačiji način, povezujući ih sa načinom na koji se u njima živi i radi, kroz kuhanje, gastronomiju i zdravu prehranu.

Gastro radionice
Gastro radionice
Radionice će funkcionirati kao jednokratni site specific projekti čiji vizualni materijali (fotografije, video isječci i sl.) će se razlikovali od klasične arhitektonske fotografije praznih i savršeno stiliziranih prostora, nudeći pogled na ljude, kretanje i hranu u interijerima.

Svaka radionica će imati svoju temu, koja će poslužiti kao inicijator koncepta uređenja prostora u kojem se događa. Tema će biti određeni datumi koji nose neku simboliku (kao što je Božić) ili lokacija prostora (urbane teme ili morski lokaliteti) ili vrsta i način pripreme hrane vezan za sezonu ili lokalitet. Radionicima će prisustvovati i vlasnici i korisnici prostora, koji će nas ugostiti, otvarajući vrata svog doma.

Gastro radionice
Gastro radionice

"Cijela priča je zamišljena kao zajednički projekt arhitektonskog tima, food blogerice i food fotografkinje koji u projekt unose svoj kreativni potencijal. Odlučili smo da ćemo biti prvi koji će otvoriti vrata svoga doma na prvoj radionici sa temom 'drugačiji božićni domjenak'. Radionica je održana u Našoj kući, u kojoj živimo i radimo i u kojoj smo odlučili pokazati Božić kako ga mi vidimo", objasnili su organizatori.

Gastro radionice
Gastro radionice
Gastro radionice
Objavljeno: 14.12.2016. u 12:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p