GASTRO

#jednizadruge giveaway: Počastite sebe i omiljenu osobu večerom u bistrou Rougemarin

Osvojite vrijednu i slasnu nagradu sudjelovanjem u natječaju!
Mogli bismo u nedogled nabrajati što nam je najviše nedostajalo ovih nekoliko mjeseci, ali odlazak u omiljeni restoran zasigurno je pri samom vrhu ljestvice. Dok su neki vješto savladali gotovo svaki recept iz kuharica i emisija poznatih kuhara, mnogi su se s pravom zaželjeli neopisivih okusa koje u kućnoj radinosti jednostavno ne znaju rekreirati. A restoran zbog kojeg nam baš uvijek cure sline i za čijim jelima je nepce čeznulo jest popularna zagrebačka gastro oaza, bistro Rougemarin!

Kako bismo skupa proslavili male životne radosti pa tako i ponovnu mogućnost odlaska u omiljeni restoran, odlučili smo nagraditi jednog našeg čitatelja večerom za dvoje u bistrou RougeMarin! Kao znak pažnje našim čitateljima ali i priliku da i sami razveselite vama dragu osobu, jednog od vas nagraditi večerom u tri slijeda i priuštiti vam trenutak za pamćenje sudjelovanjem u #jednizadruge giveawayju!

Sudjelujte u natječaju na društvenim mrežama FASHION.HR-a i sa samo nekoliko klikova okušajte svoju sreću i počastite nepce slasnim zalogajima. U suradnji sa bistroom Rougemarin koji se nalazi na adresi Folnegovićeva 10, vodimo vas večeru za dvoje u tri nezaboravna slijeda te bocu vrhunskog vina. Kako sudjelovati u natječaju pogledajte u nastavku te požurite jer ćemo dobitnika ove nagrade proglasiti u petak 29. svibnja. Također, obratite pozornost na sve nove #jednizadruge nagrade koje ćemo objavljivati svakog utorka i četvrtka i sudjelujete!

#jednizadruge giveaway – Rougemarin x FASHION.HR

1. Lajkajte objavu #jednizadruge giveawaya
2. U komentarima ispod ove objave označite osobu koju želite iznenaditi večerom u tri slijeda u Rougemarin bistrou
3. Pratite @fashion.hr Facebook profil
4. Pratite @rougemarin.hr Facebook profil
Foto: Rougemarin, Instagram
Objavljeno: 26.05.2020. u 12:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p