GASTRO

Jeste li već posjetili najslađe novo mjesto u Zagrebu?

Slatka oaza u kojoj vladaju krafne
Miss Donut
Volimo zagrebačke wine barove, moderne bistroe, restorane, obožavamo njegove kavane i slastičarnice, vjerno pohodimo omiljene kafiće, a popisu miljenika se s početkom prosinca pridružilo i novo slatko mjesto u kojem vladaju šarene krafne.

Zagreb je nedavno dobio svoj prvi donut café, i to zahvaljujući mladoj poduzetnici i slastičarki Antoniji Laginji. Nakon što je u Urugvaju stekla titulu chef patissier, Antonija se vratila u Hrvatsku i svoje znanje odlučila materijalizirati u obliku Miss Donut caféa, preslatkog mjesta u Harambašićevoj 32A gdje se mogu kušati ručno rađene, svježe krafne bez aditiva i pojačivača okusa. Svakodnevno se u Miss Donutu tako može kušati desetak vrsta krafni i donutsa koje sama Antonija priprema noć prije, a među favoritima su definitivno donutsi s Oreo keksima, kokosom, preljevom od jagode ili čokolade, krafne punjene Nutellom, cheesecakeom, creme bruleeom, kao i američki Apple fritters s jabukom i cimetom te pletenice s preljevom od čokolade i lješnjaka.

Miss Donut
Miss Donut
Slatka je ponuda Miss Donut caféa nadopunjena finom kavom, limunadom te bijelom i tamnom toplom čokoladom u koje se po izboru mogu staviti dodaci poput Oreo ili Jaffa keksa, napolitanki i ostalih slatkih dodataka.

Miss Donut
Miss Donut
Osim krafni i donutsa za kojima su već mnogi poludjeli, u Miss Donutu osvaja i ljupko uređenje koje su osmislile sama vlasnica, voditeljica caféa Helena Bambić i arhitektica Marija Laginja. Kućna atmosfera, šarmantni detalji i slatki domaći zalogaji tri su razloga zbog kojih bi Miss Donut mnogim slatkoljupcima mogao postati nova omiljena adresa u Zagrebu. Više o ponudi možete saznati na Facebook stranici.

Miss Donut
Miss Donut
Miss Donut

M.M.
Foto: Dora Šarić
Objavljeno: 11.01.2017. u 10:16
Tagovi: Zagreb, Miss Donut

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p