GASTRO

Jeste li već posjetili novootvorenu zagrebačku slastičarnicu s najfinijim kolačima i slasticama koje baš svi obožavaju?

Omiljena online slastičarnica otvorila vrata svoje prve poslovnice!
Ljubitelji slatkih zalogaja i najfinijih kolača već dobro znaju za N’oublie Pâtisserie - omiljenu online slastičarnicu koja svoje vjerne goste ne prestaje oduševljavati visokokvalitetnim okusima raznih deserata koje pripremaju njihovi majstori slastičari. I dok smo ih dosad redovito naručivali na željenu adresu, sada u poznatim N’oublie Pâtisserie okusima možemo uživati i u preslatkom, novootvorenom lokalu koji nas je oduševio na prvu!

Smješten u Središću, novi prostor N’oublie Pâtisseriea neodoljivo podsjeća na jedinstvene, pariške slastičarnice, a uz promišljenu kombinaciju nježnih, pastelnih boja i drvenih detalja, N’oublie Pâtisserie slastičarnica postaje savršeno mjesto za proljetno druženje - uz najslađe zalogaje! Neke od njihovih najslađih kreacija definitivno uključuju poznate Snickers kolače, neodoljive cookiese i čuvenu tortu od pistacija koju morate probati, baš kao i njihove poznate cheesecake slastice koje baš svi obožavaju! Više informacija otkrijte na službenom webu i na Instagram profilu.
 
Kako je N’oublie Pâtisserie dobio ime?

Ako ste se zapitali kako je ovo mjesto s francuskih štihom dobilo ime, mogla bi vas iznenaditi činjenica da priča o nazivu mjesta potječe od jednog - kolača. Naime, legenda koja datira iz vremena Napoleonove vlasti priča o ljubavi francuskog vojnika pekara i mlade Blajke koji su se zaljubili na otoku Korčuli gdje se tada nalazila francuska vojska. Kad je došlo vrijeme za odlazak vojske, zaljubljeni je pekar svojoj dragoj darovao kolač uz riječi ‘n’oublie pas’ – ne zaboravi me. Kako i sami vlasnici kažu …”nadamo se da ćete zapamtiti prepoznatljivi okus, izgled i doživljaj ovih slastica i da ćete im se iznova vraćati u baš svim prigodama!
Foto: Instagram
Objavljeno: 17.03.2023. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p