GASTRO

Jeste li već primijetili novi skriveni bar usred Zagreba u kojem možete kušati najukusnije koktele?

Nova omiljena lokacija u gradu Zagrebu!

Ako ste ovih dana prolazili pokraj Lisinskog, sigurno ste primijetili da se na njegovom uglu nešto zanimljivo događa. Obješena odjeća na štriku, lampice koje je nemoguće ne primijetiti i zvuk gradske vreve najbolje opisuje novootvoreni bar i raj za sve ljubitelje ukusnih koktela - Lemon Market!

Grad Zagreb je od danas postao bogatiji za novu, šarmantnu lokaciju jer Lemon Market upravo otvara svoja vrata za brojne posjetitelje! Riječ je o zanimljivom konceptu smještenom u blizini koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, u Orljavičkoj ulici 3, a koji privlači pažnju zbog toga što se nalazi gotovo samom centru Zagreba, ali na pomalo skrivenoj lokaciji koja garantira nešto intimniju atmosferu. Iza ovog bara stoje vlasnici poznatog kafića A most unusual Gin Garden, pa se tako vrlo sličan 'vibe' može primijetiti i kada je uređenje ove nove lokacije u pitanju. Tako ćete imati osjećaj kao da sjedite u vlastitom vrtu i uživate u opuštenoj, cozy atmosferi!Službeno otvorenje Lemon Marketa zakazano je za danas, u 18 sati i to programom SOLO cocktails festivala. Ono što možete očekivati su vrhunski barmeni te njihovi kokteli i spritzevi s potpisom. Također, ovaj festival obilježava i suradnja s vrhunskim zagrebačkim koktel barovima, kao što su Blend barom, Peaches & Cream barom i A most unusual Garden, a sigurni smo da ćete pored ukusnih koktela, na ovoj adresi obožavati započinjati svoj dan i s omiljenom šalicom kave.

Iako su tek otvorili svoja vrata, Lemon Market prepun je zanimljivih aktivacija, pa se tako ovog vikenda održava i Najs buvljak, gdje ćete moći kupiti second-hand komade od 30 različitih izlagača te tako pružiti dozu osvježenja svojoj garderobi za dane pred nama!

 

Foto: Lemon Market, Instagram
Objavljeno: 26.08.2022. u 12:57
Tagovi: kokteli

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p