GASTRO

Jeste li već provjerili slastice na novoj zadarskoj trendi adresi?

Mjesto za finu kavu, sirove kolače i gastro radionice
Coffee&Cake Zadar
Kao i u drugim hrvatskim gradovima, kava je omiljeni povod za druženje i relaksaciju i u Zadru, a Zadrani odnedavno imaju novo chic mjesto za provođenje ovog lijepog rituala. U centru grada, u samom središtu Poluotoka, svoja je vrata ovog ljeta otvorio Coffee&Cake, no službeno je otvorenje na radost svih ljubitelja slastica održano prije nekoliko dana.

Mjesto koje je svojim uređenjem i ponudom osvježilo ugostiteljsku scenu Zadra smjestilo se u Ulici braće Vranjanina 12 i već s prvim danima polučilo simpatije građana i turista. Coffee&Cake u svom pomno osmišljenom interijeru, osim kave, ponudio je standardne kolače, ali i genijalne sirove slastice koje potpisuje Mihaela Devescovi.

Coffee & Cake
Interijer Coffe&Cakea pak odlikuje jednostavnost, pročišćenost i svijetle nijanse, a osmislila ga je arhitektica Jasmina Mehulić iz Mint studija. Popularni industrijski stil postignut je kombinacijom sivih tonova, metalnih elemenata, dok su toplinu osigurali drveni detalji u obliku stolova i stolica. Moderni je interijer slastičarnice podijeljen na dva dijela, odnosno dvije sjedeće zone - s visokim i niskim stolicama i stolovima.

Coffee & Cake
Uz odlične kolače i kavu, posjetitelji Coffe&Cakea moći će sudjelovati i u raznim gastro radionicama, poput one na kojoj se uči raditi smoothie, a tu su i razne glazbene večeri koje dokazuju kako nova zadarska trendi adresa prelazi okvire klasične slastičarnice i postaje prostor dobre zabave!

coffee&cake
Coffee & Cake
Coffee & Cake

M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 26.09.2016. u 11:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p