GASTRO

Jeste li već zapazili ove stylish mini torte koje su idealne za sve vrste proslava?

Predstavljeno drugo izdanje upečatljivih #CAKEME torti!

CAKEME – Say It With Cake je novoosnovani brend minimalističkih torti pokrenut prije nepunih mjesec dana, a već je protekli vikend organizirano predstavljanje nove edicije ovih malih, ali moćnih torti. Ovaj novi brend torti na tržištu nastao je s ciljem apsolutne promjene funkcije torti – one nisu više sinonim samo za slavlja, torte postaju dio svakodnevice.

Djelujući pod sloganom „minimal cakes for eclectic people“ jasno je određena ciljana skupina kojoj se ovaj brend obraća. To su mladi urbani ljudi koji u svakom trenutku vide priliku za glorifikaciju. Pri naručivanju torte promjera 14 cm potrebno je odabrati između 4 okusa (Amazing Chocolate, Luxury Vanilla, Red Velvet i Funfetti-Confetti), dok dizajn klijent kreira sam.

Prije nekoliko dana predstavljeno je novo izdanje torti: #CAKEME uvodi mini torte promjera 9 cm. Je li to torta za jednu osobu? Torta za dvoje? Za cijeli klub? To klijent sam određuje, a dok uživa u potpunim osjetilnim senzacijama, razmišlja koji je idući idealan trenutak za ponovno naručivanje torte. „Instagram bi zasigurno gorio da u ponedjeljak na story objavim mini rozu tortu s nekim ludim natpisom“ – promišlja naš klijent.

U klubu torti su prisutne:

Besramna – nosi pravi božićni kičasti look
Introvertna – krhka, plaha i povučena
Mistična x2 – izazovna, ali pravi se jednostavna
Introvertirani ekstrovert – kombinacija introvertne i besramne s dozom nesigurnosti
Ljubavnica – zavodi u crvenoj haljini

Osnivači brenda Sabrina Herak Smoković i David Prodan nastojali su osnovati brend koji će biti u potpunosti u koraku sa svjetskim trendovima. Njihovo se poslovanje bazira isključivo na Instagramu na kojem aktivno grade i ulažu u veliku Instagram zajednicu. „Naši pratitelji dio su #CAKEME&Friends trenda i pritom svaki pratitelj ima priliku prisustvovati degustacijama koje planiramo održavati jedanput mjesečno. Ove degustacije popraćene su blicevima fotoaparata, no s druge strane izuzetno su korisne jer zahtijevamo od posjetitelja konstruktivni feedback koji nam svakako služi za unaprjeđenje okusa/izgleda/usluge.“ - ističu osnivači Sabrina i David. Također, ove hipsterske slastice nose prefiks #lactosefree, a nudi se i opcija #24hoursdelivery, svjesni da njihova ciljana skupina živi spontano iz dana u dan i ne zamara se smišljanjem planova pretjerano unaprijed.

#CAKEME se može naručiti isključivo preko digitalne slastičarnice @cakeme.hr. Cijena za tortu promjera 14cm iznosi 250,00 kn, dok za mini tortu promjera 9cm treba izdvojiti 150,00 kn. Rođendansku narudžbu nagrađuju s 20 posto popusta i uvrštavamo klijenta u #CAKEME Birthday Calendar.

Foto: Monica Antolović
Lokacija: Karmell Atelier
Objavljeno: 27.12.2022. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p