GASTRO

Pekmez od gina je nešto što morate probati čim prije!

Jeste li znali da omiljene koktele možete kupiti i u obliku namaza?
Online shopping ne poznaje granice, zato smo se već više puta uvjeri da sve što zamislimo apsolutno se može pronaći u nekoj online trgovini. Ipak, ugodno smo se iznenadili kada smo naišli na kolekciju omiljenih koktela, ali u obliku namaza za kruh. Iako nismo tražili, mislimo da nam apsolutno treba namaz s okusom Gin Tonica!

Web trgovina Firebox, osim zabavnih sitnica i ideja za razne poklone, nudi liniju namaza inspiriranih različitim pićima. Trenutno u svojoj liniji nude namaze od Mojita, Gin Tonica, Whiskeya i Espresso Martinija. Iako sastav proizvoda sadrži male količine pojedinog alkohola, niti jedan od ovih proizvoda neće izazvati nikakve posljedice jer je alkohol iskuhan tijekom pripreme. Među ostalim sastojcima uglavnom su šećer, voće, konzervans, dakle slično kao i obična marmelada. Ovi namazi čine se i kao idealna prilika za eksperimentiranje u kuhinji. Osim što ih možete namazati na kruh ili palačinke, vjerujemo da mogu odlično funkcionirati kao punjenje za razne slastice.

Ako već u glavi imate popis osoba kojima je neko od ovih pića omiljeno, onda imate šaljiv i originalan poklon za svaku buduću prigodu. Isto tako, ako želite svoj početak dana začiniti zanimljivim okusima koji vas neće dovesti u probleme, proizvode potražite u online trgovini Firebox.

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.01.2023. u 16:08
Tagovi: gin

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p