GASTRO

Jeste li znali da se u susjednoj Italiji nalazi restoran u kojemu vino teče iz slavine i potpuno je - besplatno?

Gastronomska avantura koju morate doživjeti
Smještena duž predivne talijanske Amalfi obale, slikovita luka grada Salerna jedna je od najčarobnijih oaza bajkovitog Mediterana. Ovaj pitoreskni grad, obogaćen poviješću i kulturom, nije samo destinacija za istraživače, već i raj za ljubitelje autentične talijanske kuhinje. A upravo se u srcu ovog grada nalazi mali, autentični, talijanski restoran koji se ističe ne samo po svojim delikatesama već i po svojoj izvanrednoj usluzi zbog koje su postali prepoznatljivi po cijelom svijetu - dobrodošli u "La Botte Pazza.”

Ovaj neponovljivi, stari restoran, čije ime u prijevodu znači "Luda bačva", postao je sinonim za fantastičan spoj tradicionalne kuhinje i neobičnih gastronomskih iskustava. Smješten u samom srcu Salerna, La Botte Pazza ne samo da slavi bogatstvo talijanske kuhinje, već nudi i jedinstveno iskustvo kakvo nećete nigdje drugdje doživjeti. I dok je Salerno poznat po svojim prostranim vinogradima, La Botte Pazza se ističe svojom nevjerojatnom ponudom slavina iz kojih teče vino koje gosti mogu besplatno piti cijelu noć. Gosti tako imaju priliku kušati razna lokalna vina dok uživaju u ukusnim jelima, a recenzije zadovoljnih posjetitelja jasno naslućuju da je riječ o mjestu koje se ne zaboravlja.
 
Domaća atmosfera i ljubazno osoblje

No, osim za vinoljupce, La Botte Pazza je pravi raj i za ljubitelje talijanske kuhinje; jer upravo na ovom mjestu možete degustirati vrhunski pripremljene talijanske specijalitete poput savršeno kuhanih raviola, ukusne antipaste i bogate melancane parmigiane. Ipak, najviše pohvala kuhari dobivaju zbog savršenih deserata koje svakodnevno serviraju - od sočnih che kolača do klasičnog tiramisua i osvježavajućeg voćnog kolača, svakako savjetujemo da ostavite mjesta za slatki zalogaj s potpisom La Botte Pazza. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 28.08.2023. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p