GASTRO

Jeste li znali da u Zagrebu možete naručiti najfotogeničnije mini torte koje baš svi obožavaju?

Veliki trend mini torti dostupan je i u Zagrebu!
Mini torte jedan su od najvećih trendova u slastičarskom svijetu, a iako još uvijek nisu toliko popularne na našim prostorima, u Zagrebu možete naručiti one najljepše. Stoga, ako ste u potrazi za prefinom, mini tortom kojom ćete iznenaditi dragu osobu, na pravom ste mjestu!

Riječ je o virtualnoj slastičarnici imena ‘male TORTE’ čije su nas slatke kreacije osvojile na prvi pogled. Sve torte koje ćete pronaći na njihovoj službenoj Instagram stranici promjera su 20 centimetara, i pogodne su za 12 ljudi, a malo je reći da izgledaju kao prava slastičarska remek djela! U ponudi trenutno imaju nekolicinu okusa; Lješnjak, Nutella i keks, čokolada i malina, banana čokolada i orasi, te neodoljivi Ferrero okus koji morate kušati! Ipak, ono što nam se najviše svidjelo kod ovih posebnih torti jest već spomenuti dizajn zbog kojeg sve ‘male TORTE’ zaista izgledaju poput kreacija najpopularnijih slastičara čijim se kreacijama svakodnevno divimo društvenim mrežama.
 
Kako naručiti ‘malu TORTU’?

Torte možete naručiti isključivo putem službenog Instagram profila, na kojemu ćete sve detalje o narudžbi pronaći u naglascima. A s obzirom na to da nam se uskoro bliži ‘Dan žena’, ovo je savršena prilika da na vrijeme iznenadite vašu majku, sestru, djevojku ili pak prijateljicu, jer svi dobro znamo da sa slatkim zalogajem ne možete pogriješiti, a posebice kada izgleda ovako atraktivno! Sve informacije potražite na službenoj stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 01.03.2023. u 14:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p