GASTRO

Kako je izgledala bogata gastro ponuda na FASHION.HR Midsommar partyju?

Ukusna gastro ponuda kao ‘točka na i‘ najboljeg partyja u gradu!

Moramo priznati kako ima nešto posebno čarobno u ljetnim zabavama, a pogotovo kada je riječ o proslavi rođendana. Sinoć je FASHION.HR u društvu najbližih suradnika, prijatelja i klijenata proslavio 16. rođendan Midsommar partyjem, a koliko je bilo dobro, potvrđuju brojna nasmijana lica uzvanika koja su se zabavljala do ranih jutarnjih sati. U predivnom ambijentu Rougemarin Parka, osim popularnih taktova Petra Graše, gosti su uživali u ukusnim zalogajima te čašici omiljenog pića jer kakav bi to bio party bez bogate gastro ponude!

Vruću ljetnu večer FASHION.HR Midsommar partyja dodatno je ugrijao Petar Grašo, jedan od omiljenih domaćih izvođača čije pjesme baš svi znamo. Naravno, čarobno ljetno uređenje lokacije dodatno je doprinijelo cjelokupnom dojmu, baš kao i bogata gastro ponuda koja nije izostala niti ovog puta. Sa željom da što bolje počastimo sve drage goste, u suradnji s jedim od najistaknutijih domaćih chefova, Marinom Medakom, goste smo oduševili Rougemarin Food cornerom koji je nudio razne delicije. Primjerice, ukusni sushi izazvao je oduševljenje, ali i svi ostali zalogaji koji su nakon plesa i druženja, svima dobro došli. Osim slane ponude, nije nedostajalo niti slastica, a za ledeno osvježenje pobrinuo se je neizostavan Ben & Jerry’s sladoled koji je ponovno opravdao titulu jednog od najdražih.


Isto tako, kakva je to zabava bez ukusnih osvježavajućih pića, a imajući to na umu, našim dragim gostima pripremili smo velik izbor. Već na samom ulasku kao piće dobrodošlice poslužili smo ukusan Astoria Prosecco koji je bio samo uvertira u nezaboravnu večer pred nama. Tako su ljubitelji nešto konkretnijih okusa mogli uživati u Martini Fiero i Pelinkovac Antique okusima, a kao jedan od omiljenih ljetnih odabira definitivno se je istaknuo gin&tonic. Tu želju ispunili su Beefeater, Beefeater Pink, a niz ukusnih pića nastavljaju Jameson, Schweppes...

FASHION.HR Midsommar party osim proslave rođendana, za nas je i proslava svih projekata na koje smo iznimno ponosi, suradnika i prijatelja s kojima kreiramo neke od najljepših lifestyle priča. Upravo zato, ovo veliko ljetno slavlje s pregršt dobre atmosfere, plesa i gastro delicija, samo je uvertira u sve ono novo što nas čeka, a čemu se neizmjerno veselimo!

*Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su podržali naš 16. rođendan te doprinijeli sjajnoj zabavi: Badel, Schweppes, Roto, Pernod Ricard, HP, Philips, Phillip Morris, Ben & Jerry’s, Old Spice, Swedish Collagen

Foto: Luka Cerovina
Objavljeno: 01.07.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p