GASTRO

Kako je izgledao vikend u zagrebačkom Sherry'su?

Zvijezde gastro scene u zagrebačkom bistrou
sherry's 
Nedavno otvoreni bistro na Britancu, točnije u dvorištu Ilice 73, Sherry’s Wines & Bites, svako malo iznenadi goste sjajnim gastro događanjima u svom dvorištu ili u podrumu. Tako su Sherryjevci za vikend dovukli iz Rijeke prave zvijezde gastro scene, mladu braću Čučković, mesare-umjetnike iz Rijeke na True carnivore garden party, kako su ga nazvali. 

O mesu braće Čučković naveliko se priča u superlativima, a sada su gosti Sherry’sa imali čast da, ne samo probaju razne mesne delicije, nego da ih za njih glavom i bradom ispeku na velikom roštilju baš Čučkovići. Njihov je pristup mesu kiruški, kada pričamo o rezanju, a muzejski kada pričamo o serviranju. O tome kako ga peku, najbolje govori činjenica da je 50-ak gostiju, pojelo 40 kila T-bone steaka, Fiorentine, Bavettea, Flanka, Costate, Pork ribsa i Brisketa.
 
sherry's 
"Meso nakon ovog druženja, zaista više nije samo meso. To vam je neki okus iz najljepšeg sna, science fiction... nazovite kako hoćete, al' mi od sada jedemo samo Čukoviće. Za doručak, ručak i večeru", izjavila je Ivana Šeremet, vlasnica Sherry’sa.
 
S obzirom na oduševljenje koje je izazvalo još jedno gastro okupljanje u Sherry'su, strpljivo čekamo najave za nova događanja u jednom od najboljih zagrebačkih bistroa.
 
sherry's  
sherry's  
sherry's  
sherry's  
sherry's  
Foto: Julio Frangen
Objavljeno: 28.09.2015. u 12:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p