GASTRO

Kava u krafni novi je hit u gastro svijetu, a mi smo otkrili i gdje je možete kušati!

Vrijeme je za izlet!
I dok polako ulazimo u veljaču koja će još jednom proteći u znaku naše omiljene slastice - krafne,  susjedni Beograd istaknuo se kao destinacija koja je ovu deliciju dodatno 'začinila' ovaj mjesec. Mnogi od vas već su zasigurno naišli na barem jedan viralni video krafne u kojoj se poslužuje kava, a ovu gastro inovaciju koja je poharala svjetske kafiće sada možete kušati i u prelijepom Beogradu!

Kavu u krafni možete kušati u Slatkoteriji, omiljenom beogradskom kutku za uživanje u vrhunskoj šalici kave i ostalim slatkim napitcima. Smješten na adresi Kraljice Natalije 35, ovaj simpatični lokal preko noći je postao hit, a čini se kako baš svi žele kušati ovu fantastičnu kombinaciju prepunu - Nutelle. Naime, kava u krafni radi se tako što izdubljeni dio krafne dobro premažemo Nutellom, a potom dodamo šalicu espressa i količinu mlijeka po želji. Ova hit delicija oduševila je posjetitelje već pri prvom zalogaju, a Slatkoterija je još jednom dokazala da drži prilično visoke standarde, barem kada je riječ o praćenju trendova u svijetu kave.
 
Slatkoterija je također mjesto na kojemu možete kušati kavu u kornetu - inovativnu kreaciju koja je prošle godine oduševila Bečane. Stoga, ako planirate skorašnji izlet u Beograd, svakako posjetite Slatkoteriju koja će vas već na prvu privući svojim neodoljivim mirisima i raznovrsnom ponudom koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Više informacija otkrijte na linku
Foto: Instagram
Objavljeno: 02.02.2024. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p