GASTRO

Gastro specijalitet istoka na hrvatski način nešto je što morate kušati na Baš Naš festivalu!

Zanimljiva delicija o kojoj se na poznatom festivalu najviše priča!

Već nešto više od tjedan dana traje omiljeni Baš Naš Gourmet&Music festival, kojeg smo ove sezone jedna dočekali, budući da nam je malo opuštanja, zabave i plesa bilo potrebnije no ikada. Pored šarmantnog uređenja i fotogenične lokacije, posebno smo uživali u ukusnim jelima, među kojima se pored već poznatih okusa, smjestila i jedna nova delicija, a koja svakako plijeni pozornost svojim izgledom, mirisom i zanimljivim načinom pripreme!

Novost na platou Gradec definitivno je Dimbekov Garrison's Choice kojeg sve češće viđamo na društvenim mrežama, zahvaljujući svom atraktivnom izgledu i neobičnoj kombinaciji sastojaka. Riječ je zapravo o hrskavom pecivu koje je punjeno piletinom ili svinjetinom te upotpunjeno raznovrsnim prilozima: "Dimbek je autohtoni hrvatski proizvod koji se može smatrati hrvatskim odgovorom na turski kebab. Ideja je nastala još prije nekoliko godina, a sada smo je imali prilike predstaviti posjetiteljima. Naš najprodavaniji i najhvaljeniji dimbek, koji je dio stalne ponude, 'The Garrison's choice' daje novu dimenziju klasičnom street foodu. Radi se o sočnom pecivu zanimljivog kornet oblika, punjenog komadićima piletine, umakom i salatnim prilozima. Poseban okus ovom jelu daju hrskavi komadići prženog luka te paški sir. U ponudi također imamo Dimbek u kombinaciji piletine i svinjetine te tune." - objasnio nam je vlasnik Mario Dragija.

Baš Naš Gourmet&Music festival možete posjetiti do kraja tjedna, točnije do 5. srpnja, stoga ne propustite kušati ovo jelo koje će vas osvojiti svojom kombinacijom okusa!

 

Foto: PR
Objavljeno: 03.07.2020. u 09:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p