GASTRO

Kolačići koje obožava modni svijet

Novi slastičarski hit dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva
eat me maybe 
Kada o vama piše Vogue, a vaše proizvode naručuju ni manje ni više nego imena poput Burberryja, Maybellinea ili L'Oreala, znate da ste zagazili na pravi put. Dapače, na tom putu se jako dobro snalazite. 

Eat Me Maybe je luksuzni brend slastica s bazom u Velikoj Britaniji kojeg je pokrenula bivša modna PR-ovka Jade Jackman, zajedno sa svojom najboljom prijateljicom Andreom Gamble. Izrada torti i kolačića ovim prijateljicama je prvenstveno način opuštanja, no izgleda kako će ono postati punokrvni biznis s obzirom na to da su svoj veliki proboj na tržište imale radeći tortu na tri kata za L’Orealovu proslavu rođendana linije Color Riche. Od tog trenutka se narudžbe redaju jedna za drugom.

S obzirom na činjenicu da smo sami veliki sladokusci kojima sam spomen kolačića izvlači širok osmijeh na lice, ali i ljubitelji mode, ni mi nismo mogli odoljeti kreativnim ostvarenjima Eat Me Maybe. Burberry baloneri, Michael Kors torbe ili Minionsi samo su neke od slatkih kreacija ove dvije prijateljice i dokaz da je uspjeh zagarantiran kada uživate u onome što radite.
 
eat me maybe 
eat me maybe 
eat me maybe 
eat me maybe 
eat me maybe 
M.M.
Foto: Vogue
Objavljeno: 30.07.2015. u 11:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p