GASTRO

Kroštule zasladile zagrebački vikend

Okus gastro delicija oduševio ljubitelje domaćih proizvoda

krostula

Čarobni okus gastro delicija jedinstvene Kroštule oduševio je ovog vikenda brojne ljubitelje vrhunskih domaćih proizvoda. Jedinstveni koncept koji razvija mladi kreativni direktor Karlo Vulin raj je za nepce i jednostavno se topi u dodiru s našim osjetilima. Autohtoni okus dalmatinske kuhinje protkan blagim mediterasnkim okusom u slavljeničkom je vikendu mnoge razveselio i pozvao na novo druženje u Preradovićevoj ulici 1.

Daleko od industrije, svi proizvodi su ručno pripremljeni domaćim izvornim sastojcima. Domaći kruh bez aditiva, kroasani izrađeni isključivo s maslacem uz namaz od domaćih voćnih džemova te finih čokoladnih namaza. Omiljeni nam sendviči ispunjeni su samo najkvalitenijim sastojcima kao što su fina talijanska mortadela, najbolji drniški pršut ili domaća divljač, dok su za vegeterijance pripremljeni recepti od tune ili avokada te neizostavni bezglutenski sendviči koji su u posljednje vrijeme postali pravi globalni gastro hit.
 
karlo vulinKarlo Vulin 
 
Mladi kreativni direktor Karlo najavljuje brojne inovacije koji će Zagrebu uljepšati jutarnju rutinu doručka ili pak zasladiti dan. Ova gastro dalmatinska bajka dokaz je kako mladi itekako njeguju ostavštinu svojih predaka te ujedno turistima prezentiraju hrvatsku autohtonu kuhinju.
  krostula krostula krostula krostula krostula krostula
 
Foto: PR
Objavljeno: 12.06.2016. u 11:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p