GASTRO

Kućica koju na zagrebačkom Adventu morate posjetiti

Kućica Florence u centru pozornosti
Fuliranje 
Dani Firence na Fuliranju u Kurelčevoj, u centar su zbivanja stavili kućicu pod nazivom Florence čiji je vlasnik Luka Nižetić. 

Ovaj poznati zaljubljenik u hranu, koji je zanat ispekao pobijedivši u prvom celebrity Masterchefu, a potom kuhajući u svom bistrou Fabrika u Komiži, u svoju ponudu u Firenci, uvrstio je Giovanni kobaju (domaća samoborska kobasica s kiselim kupusom i finim talijanskim umacima) koja je postala apsolutni hit među posjetiteljima, ali i Lukinim prijateljima.

Fuliranje
 
Luka Nižetić i Nataša Janjić Luka Nižetić i Nataša Janjić

Fuliranje
Glumica Nataša Janjić i njezin dečko Marko Kisić, voditeljica Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić, novinarka i producentica Petra Nižetić, plesna koreografkinja Larisa Navojec, glumice Ivana Roščić i Ana Gruica samo su dio vesele družine koju smo, na Danima Firence, zatekli kod Luke.
 
Fuliranje 
Fuliranje
Poznavajući Nižetiće i ekipu, zabave na Fuliranju neće manjkati, a najveća se fešta očekuje upravo večeras 09. prosinca, uz romantičnu talijansku zvučnu kulisu, fine rakijice od lavande i kadulje i, nadamo se, toskansku ugodnu klimu. Vidimo se u magičnoj Firenci u srcu Zagreba!
 
Petra i Luka NižetićPetra i Luka Nižetić
Fuliranje 
Foto: Petra Nižetić
Objavljeno: 09.12.2015. u 13:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p