GASTRO

Kuharska zvijezda David Skoko i hrvatska gastro obitelj Šare pripremaju jedinstveni gastro spektakl

Večera koju ne smijete propustiti!

Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova David Skoko najavljuje jedinstvenu gastro suradnju. Ove subote, 9. veljače u zagrebačkom restoranu Bota Šare pripremit će ekskluzivnu tematsku večeru inspiriranu Jadranom.

Hrvatska gastro obitelj Šare godinama slovi za vrhunski izbor kad su jadranske delicije u pitanju, a suradnjom sa chefom Skokom predstavit će spoj najnovijih svjetskih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim namirnicama i jadranskom ribom. David Skoko pak dolazi iz obitelji koja se generacijama bavi ribarstvom. Davidova kuhinja se temelji na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela.

Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthony Bourdaina. U vrlo kratkom vremenu postao je omiljeni hrvatski chef. Jedinstvena subotnja večera obilovat će morskim specijalitetima pripremljenim na maštovit i nov način. Domaće namirnice iz vrtova obitelji Šare zasigurno će dati jednu novu notu ovoj ukusnoj suradnji.


Foto: PR
Objavljeno: 04.02.2019. u 13:42
Tagovi: restoran

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p