GASTRO

Kupnjom ove sjajne kuharice pomažete onima kojima je to sada najpotrebnije – stanovnicima Siska, Petrinje, Gline i okolnih mjesta!

Odlična inicijativa kojoj se što prije želimo pridružiti!

Jučerašnji potres koji je zadesio središnju Hrvatsku malo kome je oči ostavio suhima i jednako tako u svega nekoliko sati potaknuo na brzo i efektivno djelovanje. Nakon što su profesionalne službe uložile nadljudske napore kako bi spasile zatočene ispod ruševina, osigurale kakav takav smještaj u datoj situaciji, ali i čistile gradove i sela te sanirale opasnosti, nije dugo trebalo da se i mi obični ljudi nesebično ujedinimo. Nastavno tome, ne postoji bolji trenutak od ovog sad da napravite sve što je u vašoj moći kako biste pomogli, a donacija u vidu kupnje kuharice je i više nego dobar početak.

'Iza mene je neprospavana noć obojena golemom tugom. Tužna sam zbog izgubljenih života, tužna sam zbog srušenih krovova nad glavom, tužna sam zbog lopovluka, nebrige i nemara ove države koja zadnjih trideset i više godina jedne lipe nije uložila u navedena područja koja tako dobro poznajem iz drugih ružnih nesreća. Tužna sam. I bijesna. Ali ne dam da me vodi bijes. Samo srce, kao i uvijek samo srce.'
– tako na svom Instagram profilu objavu započinje Sandra Rončević, gastro blogerica koja je nedavno predstavila svoju prvu kuharicu, a koja je za potrebe trenutne situacije promijenila ime. Mrvu ovog, zeru onog, pinkicu dobrote: za pomoć Petrinji, Sisku, Glini i njihovim okolnim mjestima i selima modificirani je naslov koji nas poziva na pomoć i donacije, odnosno kupnju kuharice čiji će dio prihoda u potpunosti biti uplaćen potresom pogođenom području.Sandra je pokrenula akciju koja kreće danas, a obuhvaća 200 dostupnih kuharica čija puna cijena iznosi 275 kn, a od koje će Sandra odvojiti 50 kn i na kraju akcije uplatiti željeni iznos od 10.000 kn na račun za hitne i krizne akcije otvoren pri zakladi solidarna.foundation.

'Knjigu možete naručiti na linku u opisu profila (molim vas da popunite sve podatke pri narudžbi jer mi svi podaci trebaju). Ponudu za kupnju ćete dobiti u najkraćem mogućem roku kako biste mogli izvršiti uplatu, a knjige ću vam početi slati sljedeći tjedan.' – objašnjava Sandra.

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.12.2020. u 13:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p