GASTRO

Le Kolač i Korica uskoro u ponudi imaju sladoled od – pince!

Suradnja koju ne možemo dočekati!

Moramo priznati da se uvijek razveselimo kada jedna od omiljenih zagrebačkih slastičarnica, Le Kolač, najavi novu suradnju. Ovog puta riječ je o spoju o kojem su mnogi sanjali jer se u Le Kolač priču uključuje i poznata zagrebačka craft pekarnicu. Tako će Le Kolač i Korica udružiti snage i ovog Uskrsa počastiti sve s ukusnim sladoled od pince koji jedva čekamo probati!

U slučaju da niste dobro pročitali, Le Kolač i Korica uskoro predstavljaju novi sladoled. Pinca je neizostavan dio Uskrsa, a ova sladoledna varijanta je definitivno zanimljiva inovacija kojoj se iznimno veselimo. Iako zasad sladoled nije u prodaji, uspjeli smo saznati kako bi trebao biti dostupan do kraja tjedna, a do tada ne preostaje ništa drugo nego još malo strpljenja nakon kojeg slijedi uživanje u ne sumnjamo, posebnom okusu. Le Kolač i Korica su gastro destinacije poznate po pomno biranim sastojcima i receptima koji u konačnici daju izvanredan proizvod po koji se uvijek vraćamo, a njihova kreativnost i gastronomska dinamika, samo su neki od razloga zašto ne sumnjamo da će sladoled od pince biti prava mala senzacija okusa koja nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Podsjetimo, Le Kolač je prošlo ljeto u ponudu uveo sladolede, a zahvaljujući reakcijama i velikoj potražnji, predstavljeno je deset pomno biranih okusa u novim pakiranjima od 150 i 500 ml. Crêpes Suze je kremasti sladoled s komadićima palačinki, aromatiziran koricom limuna i naranče te karamelom s dodatkom Gran Marnier likera, sladoled s okusom tiramisua, osvježavajuć citrusni sladoled od yuzua s dodatkom marcipana te klasičniji okusi poput vanilije, čokolade, lješnjaka, karamela i pistacije.

Sve informacije oko prodaja sladoleda možete pratiti na sljedećem linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.03.2021. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p