GASTRO

Le Kolač je nova slastičarnica sa zagrebačkom adresom koju ćete obožavati

Robert Hromalić ponovno oduševljava fantastičnim slasticama!

Boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, svoja vrata otvara u četvrtak 14. veljače na adresi Petretićev trg 3. Slastičarnica se nalazi u mirnoj ulici iza Petrove crkve, na mjestu istoimene slastičarnice koja je postojala zadnjih devet godina. Osim novooformljenog tima mladih i perspektivnih ljudi, Le Kolač je promijenio i svoj identitet. Posebna pažnja usmjerena je na to da svaki proizvod bude individualno osmišljen, dizajniran i povezan u konceptualno ujednačenu cjelinu koja će se vremenom nadograđivati.

U ponudi se nalazi 6 individualnih kolača - Lješnjak, Čokolada, Cheesecake, Limun, Pita od jabuka i jedan kojeg bismo posebno istaknuli, a to je Ruby. Radi se o prirodno crveno-ljubičastoj vrsti čokolade koja ne sadrži umjetna bojila i arome. Osvježavajuća je, ima laganu, kremastu teksturu te voćni okus s kiselkastim notama. 2018. godine proglašena je inovacijom godine, a na našem tržištu još je poprilično nepoznata i zanimljiva.

Osim kolača, u ponudi se nalaze i četiri torte - Čokolada, Lješnjak, Limun i Cheesecake, ali po dogovoru radimo i torte po narudžbi. Deserti će se svakako mijenjati sezonski, ovisno o dostupnosti namirnica, a povremeno će u ponudi biti i tematski te personalizirani proizvodi. Cilj nam je, uz korištenje vrhunskih i najkvalitetnijih namirnica, surađivati s manjim OPG-ovima iz Hrvatske i isticati lokalne okuse.

Za početak će se uz slastice moći kupiti i Kimbo kava za van, a na proljeće će se otvoriti i vrtna terasa ispred slastičarnice gdje će gosti moći uživati u opuštenoj atmosferi i proširenoj ponudi kolača.

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 10.02.2019. u 20:47

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p