GASTRO

Lijepo novo mjesto u Osijeku

Mjesto posvećeno finim slasticama
gold by waldinger by @romylii
Uspješna priča poznatog hotela Waldinger ovog je proljeća dobila svoje pojačanje u obliku slastičarnice Gold by Waldinger, s kojom su Osječani dobili lijepo novo mjesto za druženja uz slatke zalogaje.

U samom centru grada, u Županijskoj ulici, Gold by Waldinger je otvorio svoja vrata ovog ožujka, ponudivši bogatu paletu kolača, sladoleda i inih slastica. Ono što naglašavaju iz ovog kultnog osječkog mjesta okupljanja jest korištenje visoko kvalitetnih namirnica koje se koriste za pripremu slastica, među kojima su izdvojeni makrobiotički kolači. Glavni sastojak većine kolača jest Couverture čokolada, izrađena od kvalitetnih kakao zrna, posebnih sorti Trinitario i Criollo, i sve su slastice načinjene po najvišim standardima i HACCP normama. Ljubitelji zdrave prehrane u slastičarnici Waldinger tako neće imati problema s odabirom, baš kao ni ostali sladokusci.

Gold by Waldinger
Gold by Waldinger
Osim velike ponude slatkih zalogaja, kave i smoothieja, Gold by Waldinger svakako pažnju plijeni i svojim interijerom. U njemu prevladava zlatna boja, a uređenje potpisuju Jasna Svalina i Nina Modrić koje su savršeno uhvatile duh nekih prošlih vremena i grandioznih kavana te su ga pretočile u moderan prostor.

Gold by Waldinger
Gold by Waldinger
Gold by Waldinger
Gold by Waldinger
M.M.
Foto: Instagram (@waldinger.hr, @romylii)
Objavljeno: 10.04.2017. u 10:50

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p