GASTRO

Ljubitelji kave ovog vikenda moraju svratiti u Mundoaku

Mundoaka Čakovec i Cogito Coffee pripremaju zanimljive degustacije
mundoaka cogito coffee 
mišlju kako će isprobavanje različitih metoda pripremanja kave pobuditi interes i omogućiti doživljavanje uzbudljivog svijeta Specialty coffee, Mundoaka Čakovec pripremio je zanimljiv vikend za sve ljubitelje kave.

U suradnji s Cogito Coffee iz Zagreba Mundoaka će na terasi restorana u Čakovcu po prvi puta u Hrvatskoj pokazati na jednom mjestu nekoliko različitih procesa pripremanja kave koristići Cemex i Syphon tehnike. Marko Palfi će u ovom slučaju predstavljati Mundoaku, dok će iza Cogito Coffee stajati Matija Hrkać i Matija Belković. Degustacija će se odvijati u subotu, 18. lipnja, od 9 do 12 sati, kada će svi štovatelji kvalitetne kave moći iskusiti sve blago skriveno unutar zrna kave - bogatstvo i raznolikost uzgoja, pečenja i degustacije.
 
kava 
''Cogito pržionice imaju svoje sjedište u Zagrebu, zalažemo se za odabir sezonskog zrna kave visoke kvalitete. Radimo s malim farmama u nekim od najboljih uzgojnih regija kave. Svakom zrnu kave znamo točno porijeklo i odakle dolazi. Iz koje zemlje, regije i farme. Upravo je to ono što svakom ljubitelju kave osigurava doživljaj okusne note i specifičan karakter svake sorte i podrijetla'', izjavili su iz zagrebačke Cogito pržionice.

Želite li kušati kavu iz Kenije, Hondurasa i Etiopije, a nalazite se u Čakovcu ili njegovoj okolici, svakako se uputite u Mundoaku ovog vikenda.
 
kava 
Foto: Pexels
Objavljeno: 16.06.2016. u 12:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p