GASTRO

Marshmallow gin tonic ostvarenje je baš svih snova

Prava mala bajka u boci!

Užurbani tempo života i brojne obaveze koje nas nestrpljivo vuku za rukav dodatan su razlog zašto nam je vikend sjajan trenutak za opustiti se i ukrasti pokoji trenutak za sebe, a sve uz pomoć pića kojeg će obožavati baš svi sladokusci!

Piće koje je nastalo od bobica smreke te ga se prvenstveno koristilo za liječenje bolesti prsnog košta jest gin, kojem nije dugo trebalo da postane omiljeno piće mnogima kao i piće koje se savršeno uklapa u baš sve prigode. Danas ovo piće možemo pronaći u raznim bojama te upečatljivim bocama čija izdanja nas uvijek nekako iznenade, a ovoga puta je i njegov okus otišao korak dalje. Naime, nedavno se na tržištu pojavio ružičasti gin čiji je okus inspiriran slasticom marshmallow, pa smo tako sigurni kako će zadovoljiti okus baš svih sladokusaca.

Iako sam marshmallow ponekad zna biti i presladak, ovaj gin osim što je sladak ima i voćni okus, pa ga tako možete koristiti i za kreiranje ukusnih koktela. Iako se pred nama nalazi još nekoliko tjedana do omiljenog godišnjeg doba, možda je upravo ovo piće pravi način da malo čarolije unesete u svoju svakodnevicu.

Naime, bocu ovog gina krase jednorozi, stoga već vidimo da će ovo piće postati još veći miljenik žena, a možete ga kupiti ovdje!

@theworlds50bestcocktails

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 27.05.2021. u 14:30
Tagovi: gin

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p