GASTRO

McDonald's obožavatelje iznenadio Happy Meal-om za odrasle

Nostalgija kojoj je nemoguće odoljeti

Jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane-McDonald's nedavno je ugodno iznenadio svoje obožavatelje jednim posebnim menijem. Riječ je o inačici Happy Meal-a za odrasle. Nostalgični vjerni obožavatelji požurili su do najbližeg restorana i pokrenuli lavinu objava na TikTok-u.

Happy Meal meni za odrasle sastoji se BigMac burgera ili 10 komada Chicken McNugget-a, naravno porcije prženih krumpirića i pića po izboru. No, najvažniji dio ove priče su Cactus Plant Flea Market igračke. Figurice Grimace, Hamburglar, Birdie i Cactus Buddy koje su se prodavale prije nekoliko desetljeća izazvale su opće oduševljenje i povećali posjet McDonalds lancima za skoro 40% u tjednu kad su puštene u prodaju.

McDonald's općenito dobro barata nostalgijom svojih potrošača, a reakcija nikad ne izostane. Što ne čudi, ipak se ne radi isključivo o brendu brze hrane, već je McDonald's odavno dio globalne pop kulture.

Prije nekoliko godina, prilikom obilježavanja 40. rođendana kultnog Happy Meal-a i na našem tržištu smo imali prilike vidjeti nostalgične igračkice koje su izazvale oduševljenje. Iako se u slučaju Happy Meal-a za odrasle, radi o priči koja je namijenjena američkom tržištu nadamo se da će i europske i naše poslovnice možda dobiti sličan specijalni meni.

 

@stephpappas

I love these adult happy meals 🥰

♬ original sound - Steph Pappas
Foto: Instagram, Unsplash, TikTok
Objavljeno: 08.12.2022. u 12:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p