GASTRO

Mio Corazon ima najljepša ljetna pića!

Limunade, mojita, sladoledi u vinu...
Mio Corazon
Volimo ga jer je jedinstven, jer u njemu vlada pozitivna energija, jer nam svaki novi detalj u njegovom ionako osebujnom interijeru mami osmijeh na lice, a ovog ljeta ga obožavamo i zbog nekoliko novih kreacija na meniju.

Mio Corazon u Radićevoj 16 jedna je od najšarmantnijih postaja za druženje i opuštanje u našem glavnom gradu, a s dolaskom toplih (ljetnih) dana karizmatičan je tapas bar predstavio i najljepša ljetna piće koja smo vidjeli u posljednje vrijeme, nakon kojih nas svakako ne treba dodatno nagovarati da ovoj adresi poklonimo sva svoja slobodna poslijepodneva.

Ovog ćemo se ljeta u Mio Corazonu tako hladiti opasno dobrim limunadama od mente, đumbira i lavande, kao i onom od ruže ili pak graška. Osim što su ukusne, ove limunade naprosto zovu na fotografiranje zbog pomne dekoracije, baš kao i smoothieji među kojima se izdvaja onaj od lubenice. Na ljetnom su meniju i nove verzije esencijalnog ljetnog koktela - mojita, i to ona od kokosa te jagoda, naranča i kivija, dok je pravim ljetnim hitom već proglašeno vino sa sladoledom. Ovu posebnu kreaciju prati i nova Sangria Flamenco s jabukom, mentom, bazgom, bijelim vinom i graškom, nakon čega jedino možemo zaključiti kako ćemo ovog ljeta u Mio Corazonu ostaviti srce. I koju plaću.

mio corazon
mio corazon
mio corazon
mio corazon
mio corazon
mio corazon
M.M.
Foto: Facebook/Mio Corazon
Objavljeno: 05.06.2017. u 10:05

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p