GASTRO

Mjesto koje vrijedi posjetiti na proputovanju kroz Istru

Odličan koncept Milk & Cheese Bara

milk cheese bar 
Istarska županija krije mnoge inovativne koncepte zbog kojih ponekad pomislimo kako je Istra država za sebe, a jedan takav udomaćio se i ovog proljeća u u Gornjim Orbanićima blizu Žminja.

Kao mala obiteljska tvrtka Mljekara Latus već 15 godina je zadužena za proizvodnju najkvalitetnijih mliječnih proizvoda, što potvrđuju i brojne nagrade i priznanja, kao i sami potrošači. Sirevi i svježi mliječni proizvodi, skuta, tekući obični i voćni jogurti i vrhnja samo su mali dio ponude Mljekare Latus koji se proizvode uz najviše standarde prerade mlijeka.
 
latus 
Kako bi starim i novim te potencijalnim potrošačima i konzumentima približila svoje proizvode, Obitelj Orbanić koja stoji iza Mljekare Latus, odlučila se na otvaranje degustacijske sale Milk & Cheese Bar. Mjesto na kojem se može pobliže upoznati rad ove poduzetničke obitelji i na kojem se može uživati u najfinijim sirevima i mliječnim proizvodima, i to u ugodnom i atraktivnom interijeru ovime je postalo obavezna stanica na putu kroz Istru mnogim gurmanima.

Prozračan interijer potpisuje Fabrika dizajn, a ideja samih vlasnika je bila kreirati ugodan prostor za druženje cijele obitelji. Drvo i bijela boja dominiraju, čime i cijela priča odiše svježinom i urbanošću. U budućnosti će se ovdje odvijati i Dani otvorenih vrata te brojne radionice, što ovaj koncept stavlja visoko na popis stvari koje se u Istri moraju doživjeti.
 
milk & cheese bar 
milk & cheese bar 
milk & cheese bar 
milk & cheese bar 
milk & cheese bar 
milk & cheese bar 
M.M.
Foto: mljekaralatus.hr
Objavljeno: 12.05.2016. u 13:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p