GASTRO

Ugodno mjesto za druženje nakon posla

Jeste li se već probali sakriti u Waves?
waves
Bogato dekorirani interijer koji ukrašavaju lusteri ručno izrađeni od čaša, vaze koje izgledaju kao iz priča u 1001 noći, stolovi prekriveni sedefom, strop u koji su ugrađene bočice parfema, zidovi prekriveni ručno izrađenom tapiserijom te ispisana imena svjetskih gradova i luka... Kombinacija je ovo industrijskog i modernog koja se spojila u malenom interijeru ugodnog zagrebačkog Waves Denim Bar & Restauranta na adresi Mesnička 6.

Možda ste ga dosad već posjetili, popili koju čašu vina i uživali skriveni od užurbanog centra grada, a ako niste, nova bi vas ponuda zalogaja mogla na to inspirirati. Na meniju je inovativna kuhinja koju pripremaju dva mlada chefa koristeći sezonski svježe namirnice. U Wavesu se tako nude jednostavni zalogaji kao što su home made burgeri i sendviči, ali i ambiciozni izleti u razne svjetske kuhinje, poput tajlandske, indijske ili indonezijske s kompletnim menijima od tri i više slijedova. Za ljubitelje klasičnog zalogaja, ostaje izbor između morskih delicija i kontinentalnih steakova uz razne umake.

waves
waves
waves

Gladnima je na raspolaganju ponuda jednostavnih jela za doručak, a kroz tjedan Waves ima razne after work programe i menije, kao i live glazbu u večernjim satima. Osim ponude hrane, u ponudi su i hrvatska vina manjih hrvatskih vinara, probran izbor žestokih domaćih pića i craft piva, što će svakako zadovoljiti sva očekivanja.

waves
waves
waves
waves
waves
Foto: Sanjin Kaštelan
Objavljeno: 28.02.2017. u 12:19
Tagovi: Zagreb, restoran

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p