GASTRO

Na Burger Festivalu očekuje vas 5 koncerata, a prvi put ćete moći probati Boogie Lab ponudu i poznate specijalitete iz susjedstva

Najbogatije izdanje do sad

Krajem ovog tjedna započinje zagrebačko izdanje Burger Festivala koji je postao poznat po tome što kroz godinu u gradovima diljem Hrvatske okuplja gastro scenu i najbolje među burger majstorima. Od 7. do 17. rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana bit će postavljeno 20 kućica, a osim hrane u fokusu festivala je bogat zabavni program koji uključuje 5 koncerata, hrpu DJ setova, radionice, dječju zonu i još mnogo toga.

Popis imena koja će sudjelovati na ovogodišnjem Burger Festivalu u Zagrebu doista je impresivan i uključuje neka od najpoznatijih imena domaće scene, ali i gostiju iz susjednih zemalja koji će po prvi put sudjelovati na festivalu. Tako će posjetitelji na 20 različitih štandova moći probati burgere izlagača među kojima su ove godine: 4Burgers, Chefs Burger by Ivan Pažanin, Institut za burgere by Mate Janković, Bistro Funk, Picnic Mingle & Fun, Full Circle by Marko Palfi, Hidden Wine bistro by Deni Srdoč, Burger Jam, Burger Bar, Submarine, Boogie Lab, Beg’s Plant Based Street Food, Mrs. Fogg, Pommes, Le Kolač, Luxury Gelato Pri suncu, Gingle Bells, Central bar i Rockmark.

Prvi put ćemo u ovom izdanju vidjeti kako će izgledati ponuda novog 'it' mjesta u gradu Boogie Laba. Također, među gostima iz susjednih zemalja najavljena je senzacija iz Zrenjanina. Bistro Funk by Le Gele predstavit će nam svoje street food delikatese. A bit će tu i ponešto za vege publiku, Beg's plant based streetfood predstavit će svoju inovativnu ponudu burgera od isključivo biljnih namirnica.

5 besplatnih koncerata omiljenih domaćih izvođača

Osim bogatog gastro dijela koji smo prethodno spomenuli, na Burger Festivalu imat ćete priliku poslušati i odlične koncerte. Tako će kroz 10 dana festivala nastupiti Songkillersi, rock poslastica Vatra, jedinstveni dvojac Kuzma & Shaka Zulu, Bolesna braća i Ida Prester & Lollobrigida. Ostali dana atmosferu zagrijavati jednako atraktivni DJ setovi. Više informacija o Burger Festivalu možete saznati na društvenim mrežama.

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.09.2023. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p