Splićanke i Splićani imaju novu hit adresu za uživanje u dobroj hrani i izvrsnoj ponudi pića – breakfast&brunch restoran Kantoon otvorio je svoja vrata!
U blizini mora na adresi Put Firula 57 otvorilo se novo mjesto, a sudeći prema motu
Relax, in Kantoon time is on your side ovog ljeta nas očekuje pravo uživanje. Koncept i interijer je osmišljen od strane
HWT studija i u suradnji Milana Mašanovića i uz asistenciju arhitektice Katje Dešković.


Po uzoru na Mecat de Santa Caterina u Barcelonu nastao je vertikalni vrt sa začinjskim biljem koji se izvrsno uklopio u prostor koji je od samog početka osmišljen kao mjesto za ugodan početak dana uz zdravi doručak, kavu i prirodne sokove, dok navečer nudi
after work izlaske uz ugodnu atmosferu i pomalo drugačiju ponudu.

U Kantoonu je hrana u
službi pića. Ujutro vas očekuje
superhrana uz prepoznatljivi
muesli sa svježim voćem, a popularna su i jaja iz organskog uzgoja. Za
brunch Kantoon nudi zdrave obroke, poput salate i kuskusa, dok večer provedite uz vrhunsko vino i tapase.
Kantoon se može pohvaliti suradnjom s Harissom, hrvatskim brendom istinskih ljubitelja mirisnih začina i vrhunskih čajeva, koji donosi aromatične mješavine izvanrednih okusa svjetskih proizvođača čaja. Osim
premium čaja, u Kantoonu možete piti i dnevno svježe pripremljen hladni čaj bez aditiva, idealno piće za vruće ljetne dane.

Kantoon uskoro najavljuje prezentacije vina, a ljubitelje koktela oduševit će jedinstvena koktel karta. Uz
live glazbu i degustaciju
tapasa očekuje nas odlično ljeto u Kantoonu!
M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 23.06.2016. u 12:38