GASTRO

Na splitskom kantunu potražite novo it mjesto

Kantoon je nova hit adresa
Kantoon Split 
Splićanke i Splićani imaju novu hit adresu za uživanje u dobroj hrani i izvrsnoj ponudi pića – breakfast&brunch restoran Kantoon otvorio je svoja vrata!

U blizini mora na adresi Put Firula 57 otvorilo se novo mjesto, a sudeći prema motu Relax, in Kantoon time is on your side ovog ljeta nas očekuje pravo uživanje. Koncept i interijer je osmišljen od strane HWT studija i u suradnji Milana Mašanovića i uz asistenciju arhitektice Katje Dešković.

Kantoon Split
 
Kantoon Split
Po uzoru na Mecat de Santa Caterina u Barcelonu nastao je vertikalni vrt sa začinjskim biljem koji se izvrsno uklopio u prostor koji je od samog početka osmišljen kao mjesto za ugodan početak dana uz zdravi doručak, kavu i prirodne sokove, dok navečer nudi after work izlaske uz ugodnu atmosferu i pomalo drugačiju ponudu.
 
Kantoon Split 
Kantoon Split
U Kantoonu je hrana u službi pića. Ujutro vas očekuje superhrana uz prepoznatljivi muesli sa svježim voćem, a popularna su i jaja iz organskog uzgoja. Za brunch Kantoon nudi zdrave obroke, poput salate i kuskusa, dok večer provedite uz vrhunsko vino i tapase.

Kantoon se može pohvaliti suradnjom s Harissom, hrvatskim brendom istinskih ljubitelja mirisnih začina i vrhunskih čajeva, koji donosi aromatične mješavine izvanrednih okusa svjetskih proizvođača čaja. Osim premium čaja, u Kantoonu možete piti i dnevno svježe pripremljen hladni čaj bez aditiva, idealno piće za vruće ljetne dane.
 
Kantoon Split 
Kantoon Split
Kantoon uskoro najavljuje prezentacije vina, a ljubitelje koktela oduševit će jedinstvena koktel karta. Uz live glazbu i degustaciju tapasa očekuje nas odlično ljeto u Kantoonu!

M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 23.06.2016. u 12:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p