GASTRO

Na zagrebačkoj Šalati ponovno otvoren kultni kafić koji jedva čekamo posjetiti!

Staro mjesto - nove uspomene
Zagrepčani itekako dobro pamte slavni lokal na zagrebačoj Šalati koji je godinama za mnoge bio omiljeno mjesto u gradu. I zaista, otkako je kultni Boeing zatvoren, nebrojeno puta smo se pitali hoće li slično mjesto ponovno otvoriti svoja vrata na Šalati, stoga nas je neizmjerno razveselila vijest o otvaranju potpuno novog “Boinga” kojeg planiramo posjetiti već danas! 

S prvim danom proljeća ovaj kultni kafić u novom ruhu započeo je s radom, a sudeći po pozitivnim komentarima brojnih posjetitelja, riječ je o mjestu koje će bez sumnje biti jedan od popularnijih zagrebačkih lokala, baš kao što je to svojevremeno bio ‘Boeing. Ovaj prostrani lokal na prvu će vas oduševiti svojim modernim, decentnim, a u isto vrijeme eklektičnim enterijerom koji  zove na opuštanje, a osim toga, otvorena je i terasa s najljepšim pogledom na grad koja će definitivno biti hit najpoželjnije mjesto za opuštanje u nadolazećoj proljetno-ljetnoj, sunčanoj sezoni. 
 
Sjajna ponuda koju jedva čekamo istražiti!

Osim standardne ponude pića, 'Boing' je prilično tajnovito najavio sjajnu ponudu i ostalih proizvoda koji će biti itekako popularni među goste, stoga svakako predlažemo da se što prije zaputite na ovo oživljeno mjesto i, uz dozu nostalgije, uživate u prvim proljetnim kavicama. Nadamo se da će novootvoreni ‘Boing’ ispuniti sva očekivanja posjetitelja koji su svoje studentske dane mahom provodili na ovom legendarnom mjestu. Sve novosti pratite na službenoj Instagram stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.03.2023. u 09:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p