GASTRO

Najljepši proljetni izlog u Zagrebu nalazi se u Gundulićevoj i krije najfinije uskršnje slastice koje morate probati!

Proljeće u gradu nikada nije izgledalo ljepše!
Nakon dvije godine skele na prekrasnoj zgradi poznate slastičarnice u Gundulićevoj ulici, nakon pune dvije godine barikade kroz koju su kupci tražili svoje omiljeno mjesto za slatke zalogaje, prelijepa Magnolia vratila se u punom sjaju i preko noći postala najljepši i najfotogeničniji izlog u gradu!

Ima li što ljepše od sunčanih, proljetnih druženja uz najukusniju kavu i još finije slatke zalogaje? Zagrebačka Magnolia naš je omiljeni ritual ovog proljeća odlučila podignuti na jedan viši nivo, s terasom koja je ovog proljeća doslovce procvjetala! Prekrasan izlog u pastelnim, rozim bojama kojeg je doslovce nemoguće ne primijetiti okupan je cvijećem, a sve zahvaljujući timu Magnolije i suradnji Maje Kauzlarić koji su Zagrebu ovog proljeća priuštili pravu malu cvjetnu rapsodiju koja svakodnevno uveseljava prolaznike. Uz jednako atraktivnu proljetnu ponudu kolača, Magnolija je definitivno postala naš prvi izbor za prve proljetne kavice!
 
Bogata uskršnja ponuda slastica

Dolaskom blagdana Magnolia je prilagodila i svoj meni, a u ponudi ćete pronaći pregršt slastica koje će ukrasiti baš svaki blagdanski stol. Ukusne pince, čokoladni stošci, još ukusnije uskršnje torte koje izgledaju toliko dobro da ih je šteta pojesti, te pregršt uskršnjih kolačića poput popularnih krancleka samo su neke od delikatesa koje je Magnolia uvrstila u svoju blagdansku ponudu, a koje možete naručiti već danas. Iako vikend prognoza nažalost ne zove na druženja na otvorenom, nema nikakvog razloga da kišni vikend ne zasladite ponekim Magnolia kolačićem koji će zasigurno podignuti raspoloženje u trenu! 
Foto: Instagram
Objavljeno: 31.03.2023. u 09:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p