GASTRO

Najslađa lokacija ovogodišnjeg Adventa krije zanimljivu ponudu za ljubimce!

Sada i njuškice imaju razlog za odlazak na Fuliranje!

Proteklog vikenda Advent je i službeno započeo, a budući da ste već sigurno istražili sve lokacije i odabrali vlastite favorite, mi ovog puta donosimo sjajnu kućicu s posebnom i nadasve drugačijom ponudom. Naime, riječ je o Capa Pet Bistrou koji u svojoj ponudi ima slasne obroke za pse i mačke, stoga imate li kućne ljubimce, ovog Adventa nikako nemojte propustiti zaputiti se na ovo šarmantno mjesto za koje smo sigurni da će vas u potpunosti oduševiti.

Zagrebački Strossmayerov trg u sklopu Fuliranja ove sezone ponovno je pripremio pravu poslasticu za najdraža četveronožna stvorenja. Kao što smo spomenuli, Capa Pet Bistro u ponudi ima različite poslastice za pse i mačke koje su napravljene od probranih i kvalitetnih sastojaka bez konzervansa i aditiva, soli i šećera, a činjenica kako su sve slastice proizvedene upravo u Hrvatskoj dodatno nas potiče na kupnju domaćih proizvoda koji bez imalo problema mogu parirati onim svjetskim.

Osim ukusnih slastica, u ponudi možete pronaći i vino za pse i mačke. Ovdje je zapravo riječ o vitaminima i mineralima koje vaš ljubimac može komzumirati kao i vodu, ali Maja iz Capa Bistroa preporučuje kako je vrlo dobro i zdravo ljubimcu hranu prelijeti spomenutim 'vinom' te na taj način životinjama osigurati zdrav, ali i ukusan obrok.

Budući da se nalazimo u blagdanskom periodu godine, Capa Pet Bistro pobrinuo se je da sva ponuda bude temataska, pa su nas tako oduševili gingerbread čovječuljci, ali i poseban advenski kalenedar za pse sačinjen od posebno pripremljene divljači. Kako bi i ljubimci u potpunosti uživali u blagdanskom ugođaju, Capa Pet Bistro iznenditi će posebnom božićnom večerom, odnosno ukusnim konzervama i paštetama s kojima su, prema dosadašnjim utiscima, i psi i mačke poptuno oduševljeni.

Kao inovaciju u ponudi, Capa je istaknula Pupuccino, a riječ je o šlagu koji je obogaćen zeolitom što je prirodni mineral koji djeluje kao čistač, a u istom sastavu možete pronaći i Pupcorn što je životinjska varizija kokica te sa svojim ljubimcem uživati u ugodnim filmskim minutama. Naravno osim hrane, za četvernonožene članove obitelji možete nabaviti i simpatičnu odjeću, ali i dovesti ih na otvaranje restorana u kojem će moći degustirati sve što je ova šarmantna kućica za njih prirpemila.

Foto: Danko Šimunović
Objavljeno: 02.12.2019. u 15:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p