GASTRO

Najtraženije krafne u gradu u ponudu stižu za koji dan i toliko su ukusne da ih morate probati!

Slatki zalogaji kojima nećete moći odoljeti
Sjećate li se prošlogodišnje ponude neodoljivih krafni s potpisom naše omiljene slastičarke koja se krije iza Instagram stranice neka jedu kolače? Ako ste kušali barem jednu od šest okusa među kojima zaista ne možemo izdvojiti samo jedan omiljeni, sigurni smo da ste i vi jedva dočekali vijest o povratku ove klasične slastice koje su u varijanti Ivane Čuljak sve samo ne i obične!

Krafne se u ponudu vraćaju u subotu, točno u 10 sati, a pronaći ćete ih na dobro poznatoj lokaciji - A most unusual gardenu! Prisjetimo se, protekle godine uživali smo u nevjerojatno slasnim okusima marelice, Nutelle, vanilije, pistacija, maline i lješnjaka; I ove sezone nudit će se šest okusa, s nekim novitetima kojima se posebno radujemo! Spomenuti noviteti uključuju 3 klasična te 3 chefs okusa; Klasični okusi podrazumijevaju punjenje od Nutelle, slastičarske kreme, oraha te domaćeg džema od šljiva, a posebnija, chef varijanta uključuje poznati okus pistacije, Schwarzwalda kojeg jedva čekamo kušati, baš kao i Honeycomb okus za koji već sada znamo da će biti veliki hit!

Krafne nije moguće rezervirati baš kao ni prethodne godine, stoga svakako savjetujemo da se na vrijeme uputite u Most unusual garden kako biste kušali nove okuse! Sve informacije pratite na službenom neka jedu kolače Instagram profilu, i požurite, jer kako i sama Ivana kaže: "Tko prvi njegova djevojka!" 

 
Foto: Ivana Čuljak
Objavljeno: 19.01.2023. u 16:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p