GASTRO

Narednih mjeseci osvježenje ćemo tražiti u vodi s okusom

Pravo je vrijeme za neke nove okuse!

Svima omiljeni osvježavajući Römerquelle Emotion sada je dostupan i u novoj uzbudljivoj varijanti - s okusom kupine i limete. Voćne bobice kupine, u kombinaciji s osvježavajućom limetom će vas probuditi i inspirirati.

Znate li da kupina ima visoku nutricionističku vrijednost, bogata je vitaminom C i sadrži više vlakana od većine drugog voća čime uspješno osnažuje imunitet? Jednako hranjiva je i limeta iz roda citrusa koja potječe iz jugoistočne Azije, jer sadrži dvije iznimno važne tvari za normalnu funkciju organizma, kalcij i folnu kiselinu. Istraživanja su pokazala da i voda Römerquelle, koja pruža osvježenje još od doba starih Rimljana, sadržava optimalnu kombinaciju hranjivih sastojaka potrebnih ljudskomu tijelu.

Upravo je tako ova voda i dobila ime koje na njemačkome jeziku Römerquelle znači 'rimski izvor'. Izvor ove djevičanski čiste, kristalno bistre i osvježavajuće mineralne vode nalazi se u austrijskome mjestu Edelstal gdje izvire iz dubine od 250 metara, duboko ispod razine podzemne vode. Najstroži zahtjevi i kriteriji po kojima se voda Römerquelle puni na samome izvoru razlog su savršeno uravnoteženog mineralnog sastava, niskog udjela natrija, neutralnog okusa te odličnog odnosa magnezija i kalcija. Upravo zbog toga voda Römerquelle predstavlja najbolje što priroda može ponuditi.

Novi Römerquelle Emotion okus dostupan je u pakiranjima od 500 i 330 mililitara. Pravo je vrijeme da doživite novu emociju uz spoj kupine i limete te otkrijete potpuno drugačiju dimenziju svježine i užitka.

Foto: PR
Objavljeno: 09.05.2019. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p