GASTRO

Ne znate kako ovog Valentinova iznenaditi dragu osobu? Imamo jedan originalan prijedlog za sve ljubitelje vrhunskog vina!

Znamo kako iznenaditi dragu osobu ovog Valentinova

Nećemo se niti okrenuti, a Valentinovo, odnosno Dan zaljubljenih već će nam pokucati na vrata. Kao da je riječ o tradiciji, gotovo svake godine se dovedemo u situaciju da idealan poklon za dragu nam osobu tražimo u posljednji čas, pa to uglavnom budu neoriginalni pokloni zbog kojih izostane onaj efekt iznenađenja. Kako biste se ove godine upustili u potragu za idealnim poklonom za bolju polovicu bez popratnog stresa i panike, u nastavku smo izdvojili jedan genijalan prijedlog kako originalno iznenaditi posebnu osobu u životu!

Koliko god promatrali Valentinovo kao komercijalni dan, činjenica jest da svatko od nas voli dobiti taj poseban znak pažnje koji slavi ljubav, a također uživamo i u osmišljavanju istog za dragu nam osobu. Iako su buketi cvijeća, čokoladne bombonijere i plišane igračke sigurna karta, zašto ovog Valentinova ne biste bili drugačiji i inovativniji te voljenoj osobi poklonili sjajno iskustvo koje će ostati trajna i draga uspomena?


Ako vaša bolja polovica spada u skupinu strastvenih zaljubljenika u vrhunska i profinjena vina, onda imamo jedan originalan prijedlog koji će sigurno nadmašiti sve dosadašnje poklone povodom Valentinova. Omiljena vinarija Kutjevo nedavno je predstavila jedinstveni projekt u ovom dijelu Europe, a riječ je o Trezoru 1232. Ovaj projekt vinarije Kutjevo nudi ljubiteljima vrhunskih kapljica priliku da zakupe prostor i deponiraju vino unutar posebnog vinskog trezora i to u starom podrumu iz 1986. godine. Tako možete dragoj osobi darovati trezorski zapis koji uključuje i poseban poklon u kojem se nalazi i dio terroira iz kojeg loze kutjevačkog vina crpe svoj identitet te je svaki prilagođen ovisno o odabranom vinu.Također, ovaj poklon paket uključuje i vlasničku medalju koja je zapravo VIP pristup za degustaciju vina unutar trezora koje možete kušati tijekom posjeta vinariji Kutjevo. Tako ne poklanjate samo fizički poklon, već i romantični izlet u Kutjevo, a što će sigurno biti nezaboravno iskustvo. U moderno opremljenom i prekrasno dizajniranom trezoru možete kušati svoje vino kada dosegne vrhunac zrelosti, a ono što ovaj poklon čini još posebnijim jest to što je mjesto u trezoru limitirano za ukupno 1232 butelje, pa će tako zapravo vrlo maleni broj sretnika moći uživati u ovom nezaboravnom iskustvu. S druge strane, ako izlet nije vaša opcija, možete odabrati i da vam se vino pošalje u posebnoj arhivskoj Premium kutiji na željenu adresu!Ono što je još bitno za istaknuti jest to da samo etikete iz vinarije Kutjevo mogu biti polegnute unutar trezora, a nakon oslobađanja trezorske pozicije dotadašnji vlasnik ima pravo prvokupa ili se pozicija stavlja ponovo na tržište. Službenu rezervaciju možete napraviti na mail adresi trezor@kutjevo.com, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Foto: PR, Unsplash
Objavljeno: 01.02.2023. u 09:59
Tagovi: putovanja, Vino

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p