GASTRO

Neodoljivo sladak bar na kotačima koji vozi pjenušac? Može!

Bubbly Bar je naše omiljeno vozilo

Ima li boljih druženja od ljetnih open air partyja? Mi ih se ne možemo sjetiti baš previše. Jedini problem izlaska izvan četiri zida je logistika dovoljno ohlađenog pića. Kad malo bolje razmislimo, više ni to nije problem. Na ulice Zagreba (a sigurni smo da može doći i drugdje ako ga pozovete) stigao je Bubbly Bar!

Bubbly Bar je dovoljno mali da može doći na bilo koju lokaciju na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, a u osnovnoj verziji će vam točiti domaći pjenušac Piena koji se bazira na autohtonim sortama iz jaskanskog kraja. Replika Piaggio Ape oldtimera u potpunosti je opremljena za posluživanje točenog pjenušavog vina i koktela s pjenušcem u kombinaciji s raznim voćnim okusima - Hugo, Rossini, Kir Royale ili LycheeLi idealnim za ljetno osvježenje. Za one koji žele više, Bubbly Bar ima i hladnjake u kojima može savršeno hladiti i selekciju vaših omiljenih boca prossecca ili, ako želite, francuskih šampanjaca.


Prosecco je najbrže rastući segment vinske industrije i uz rose najtraženije vino u ljetnoj sezoni. Bubbly bar će vam natočiti prosecco vinarije Andreole jedinstvene po svojoj ponudi 4 etikete Cru prosecca koje ističu svu raznolikost i bogatstvo područja Valdobbiadene, poznatog po proizvodnji Prosecca DOCG. Sve su etikete redom nagrađena na svjetskim festivalima i uživaju se u lokalima od New Yorka do Honk Konga, od Parisa do Tokia, preko Pertha, Moskve i Kuala Lumpura. Boutique vinariju Andreola 1984. je u apelaciji Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG osnovao Nazzareno Pola, a danas je vodi druga generacija obitelji.

Sigurni smo da Bubbly Bar jednako dobro funkcionira na korporativnim događanjima, privatnim druženjima, a pogotovo na romantičnim vjenčanjima.

 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger) on

Foto: Matej Grgić, Zvonimir Ferina, Ana Bacinger
Objavljeno: 10.07.2018. u 10:34
Tagovi: party, Midsommar

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p